Hajnal Projekt Design

Hajnal Projekt Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

H-1088, Budapest, Bródy S. u. 42.
Nyitva tartás: H-P 10.00-18.00 között

+36 1 266 7323
hajnaldesign@gmail.com

www.hajnaldesign.hu

A Hajnal Projekt Design az alapanyag tervezéstől, a helyszíni kivitelezésig a legnagyobb odafigyeléssel szolgálja ki Partnereit.

Cégünk rendkívül kedvező feltételekkel vállalja a projekthez szükséges függönyök, tapéták,  lángálló textíliák beszerzését közvetlenül a gyártóktól, azok konfekcionálását, a teljes kivitelezést, szerelvényekkel és tanácsadással.

A teljesség igénye nélkül számíthat ránk: árnyékolástechnika, karnisok, függönyök, ágytakarók, bútorszövetek, bútorkárpitok, díszpárnák, terítők, szalvéták és nem utolsó sorban tapéták terén.

Társaságunk ügyvezetője, Fodor Hajnal Erika az Iparművészeti Főiskola befejezésétől, 33 éve foglalkozik alkalmazott textilekkel, 1990-től kiemelten középületek – szállodák, üdülők – textíliáival. Termékeink között a természetes szálakból készült alapanyagok széles választékát tudjuk bemutatni 100% len, pamut, selyem, és ezek keverékei: egyszínű uni, mintásan szövött vagy nyomott változatokban, olasz, német, spanyol, belga, francia és angol gyártóktól közvetlenül szállítva.

A műszálas, szállodai szövetek alapanyaga Trevira CS B1.Q1 szálában lángmentes anyag, közvetlenül olasz és német gyártóktól. Az anyagok szélessége 140-280 cm, illetve 300 cm közötti. A nyomott Trevira CS blackout anyagtól a magas minőségű Trevira CS jacquard szövött textíliáig bármilyen terméket tudunk ajánlani. Amennyiben nem követelmény a lángmentes minőség, igényes 100 % PE anyagok széles skálájával állunk rendelkezésre. Bútorkárpitként használható szöveteink választékát kiváló minőségű műbőr kollekciónkkal gazdagítva ajánljuk.

Cégünk kitűnő minőségű tapétákat forgalmaz: vinyl, vlies, textil, kézzel festett, aranyfüst, műbőr felületű és speciális kivitelben.

Termékeink ára széles skálán mozog, a minőségi követelmények és a kívánt mennyiség függvényében, ezért garantáltan minden Partnerünknek megtaláljuk a legjobb megoldást.

Hajnal Projekt Design

TERMÉKEK

KÉPEK