Hansgrohe

Hansgrohe


Hansgrohe: Csaptelepek és zuhanyok 120 éve

A Hansgrohe 34 társaságával és 21 értékesítési irodájával azon kevesek egyike, akik globálisan alakítják a szaniteripart, több mint 140 országban forgalmazza termékeit.

A csaptelep- és zuhanyspecialista Hansgrohe egy tradíciókra épülő gyártó. Az alapító Hans Grohe 1901-ben kicsiben, egy fémlemeznyomó üzemmel kezdte a Fekete-erdőben, Schiltachban. A mai napig itt található a kreatív központ és a vállalat székhelye. Mára azonban a Hansgrohe márka világhírűvé vált, premium termékeivel minden földrészen jelen van.

Mára a fekete-erdői csaptelep- és zuhanygyártó egyike a világ vezető szaniteripari vállalatainak. Ami pedig a dizájnt illeti, vezető szerepet tölt be az iparágban.

A Hansgrohe márkaminőséget nyújt. 1901 óta

Mit jelent tulajdonképpen a prémium vagy márkaminőség? A Hansgrohe számára ezt a kiváló minőségű forma és funkció együttese jelenti. A fejlesztés és a gyártás terén alkalmazott, szigorú irányelvek és tesztek a cég számára magától értetődőek.
A hansgrohe prémiummárka olyan gyártótól származik, amely kőbe véste a fenntartható gazdálkodást. Hosszú távú gondolkodás és felelősségteljes cselekvés: ezek a Hansgrohe csoport nemzetközi sikereinek alappillérei.

Konkrétan:

  • Felelősségteljes gazdálkodás
    A Hansgrohe fenntartható módon gondolkodik és cselekszik a gyáraiban és a telephelyein. Mindez érvényes a gyártási folyamatokra, valamint a dolgozókkal és az erőforrásokkal való figyelmes bánásmódra.
  • Vállalatvezetés
    A Hansgrohe-nél a kiváló eredmények az első helyen állnak. A legalsótól a legfelső szintig mindenki a gazdaság, a környezet és a társadalom hármasának sikeres összjátékán dolgozik.
  • Társadalmi elkötelezettség
    A Hansgrohe saját érdekein felülemelkedve is elkötelezett. A vállalat számos szociális és környezetvédelmi projektet támogat.

Hansgrohe

KÉPEK