Innowall

Innowall


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 20 974 9935
+36 70 635 3110
hello@innowall.hu

www.innowall.hu

STÍLUS, FAL, INNOWALL.

Az Innowall 3D falpanelek innovatív, prémium minőségű falburkolatok, amelyek új lehetőségeket teremtenek a belsőépítészetben/ lakberendezésben. Olyan egyedi megoldásokat nyújtanak, amelyekkel nemcsak látványossá, hanem különlegessé is teheted környezeted. A IW 3D falpanelek forradalmasítják a lakberendezést, teljesen új és stílusos módon emelik ki otthonodat az átlagos lakások sorából. Kijelenthetjük, hogy a memórihabból készült 3D falpanelek a hagyományostól eltérő megjelenésükkel kétségkívül a 21. század egyik legkeresettebb dekorációs elemeivé fognak válni.

A 3D dekorpanelekben nincs kemény, vagy nehéz hordozóanyag, ezáltal légiesen könnyűek, amelynek köszönhetően nem terhelik meg a falfelületeket és rendkívüli módon barátságossá, otthonossá varázsolják a belső tereket.

Kínálatunkban számtalan forma és kárpit megtalálható, ezáltal a legkülönlegesebb vásárlói igényeknek is meg tudunk felelni, sőt extra szolgáltatásként az ügyfelek által hozott kárpitokból is képesek vagyunk egyedi dekor paneleket gyártani.

Memórihabból és textilbőrből alkotott termékeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak! Az ÉMI-TÜV SÜD Magyarország termék minősítő vizsgálatán részt vettünk, az Innowall dekor panelek rendelkeznek a CE jelöléshez szükséges valamennyi műszaki bizonylattal.

Innowall

KÉPEK