Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.


Céges Tag
Biatorbágy | Magyarország

 

H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Nyitva tartás: H-P 9.00-17.00 között

+36 23 786 505
internorm@internorm.hu

www.internorm.hu

Az Internorm Európa piacvezető ablak-és ajtómárkája, amely kimagasló műszaki tartalommal rendelkező termékeivel időtálló designt és kifogástalan működést garantál. Több, mint 22,5 millió legyártott ablakkal az Internorm Európa legnagyobb ablakmárkája. Az Internorm folyamatos újításokkal biztosítja a legkorszerűbb ablakokat és bejárati ajtókat. A 100%-ban Ausztriában gyártott termékek egyedi megrendelések alapján készülnek négyféle designstílusban a minimalistától kezdve a klasszikus megjelenésig.

Mivel az ablakok szakszerű beépítése a kifogástalan működés előfeltétele, gondoskodunk róla, hogy az Internorm ablakokat és ajtókat kizárólag képzett és minősített beépítők építsék be.

A konszern 2001 óta van jelen Magyarországon leányvállalatával, az Internorm Ablak Kft.-vel. Látogasson el a 400 nm-es központi bemutatóterembe Biatorbágyra, ahol az ablakok és ajtók szakértői személyre szabott tanácsadás keretében segítenek kiválasztani iránymutató termékeink közül az ön igényeinek leginkább megfelelőt!

Az Internorm minőségi termékeit kizárólag a kiválasztott, hozzáértő partnerein keresztül rendelheti meg, ezért kérjük, ajánlatkérésével forduljon az önhöz legközelebbi márkakereskedőnkhöz!

Internorm Kft.

KÉPEK