Kandy Gyerekbútor Birodalom

Kimmel Gyerekbútor


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Raktár és Bolt: H-1047. Budapest, Külső Váci út 71. (Behajtás Perényi Zsigmond utcáról)
Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek 9:00-17:00
Hétvégén előre egyeztetett időpontban lehet vásárolni!

+36 20 621 1405
hello@kimmelgyerekbutor.hu
marketing@kimmelgyerekbutor.hu

facebook.com/kimmelgyerekbutor

www.kimmelgyerekbutor.hu

A gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen! Mi azért dolgozunk nap, mint nap, hogy segítsünk megvalósítani gyermeke álmait!

Szeretné igazán boldognak látni gyermekét?
Akkor most könnyebb dolga van, mint valaha!

Tegye ezt meg úgy, hogy a kellemeset a hasznossal párosítja és olyan gyerekszoba illetve kerti bútorokat választ, amelyekre nem csupán szüksége van gyermekének, hanem örömét is leli bennük! Minden gyerkőcnek van egy aktuális kedvenc meséje. Aminek a főhősével azonosulni tud, akivé válni szeretne. Így nem kell mást tennie ahhoz, hogy vidám kacajokat, őszinte, szeretetteljes öleléseket kapjon, mint becsempészni a kedvenceit gyermeke mindennapjaiba!

Miért bízza magát a Kimmelre? 

 • 7 éve foglalkozunk gyerekbútorokkal, így már több, mint 1000 boldog kicsit tudhatunk „ügyfeleink” között!
 • Egy helyen megtalálhat minden olyan bútort és kiegészítőt, amire gyermekének szüksége lehet babakortól, egészen a tinédzserkorig! És nem csak a lakásban, hanem a kertben is!
 • Speciális garanciákat vállalunk a termékeink tartósságára és arra az ÖRÖMRE, amit a kicsinek okoznak majd a mindennapos játék során!
 • Szakértőink csak a legkiválóbb minőséget nyújtó nemzetközi beszállítóktól rendelnek bútorokat, hogy Önöknek ne okozzon csalódást a megvásárolt termék!
 • Az egyetlen olyan webáruház vagyunk, ahol nem csak a lakásba, hanem a kerti mókázáshoz is tudunk megoldásokat nyújtani gyermekének.
 • Kollégáink a helyszíni összeszerelésben is segítenek, így Önnek ezzel sem kell bajlódnia!
 • Gyorsan és kényelmesen rendezheti be a gyerekszobát velünk!

Mesés gyerekszoba a feledhetetlen pillanatokért

 • Tudta, hogy a gyerekszoba döntő befolyással bír csemetéje fejlődésére?
  Számos kutatás bizonyította már, hogy a babák és a kisgyermekek fejlődése ingergazdag környezetben sokkal intenzívebb. Könnyebben szocializálódnak, agyuk és mozgáskoordinációjuk is sokkal gyorsabban fejlődik!
 • Hogyan segítse elő gyermeke fejlődését?
  A korához és igényeihez passzoló szoba kialakításával. A gyerekszoba az élet korai szakaszának meghatározó helyszíne: ez ad otthont a játéknak, a pihenésnek és a tanulásnak.

A gyerekszoba kialakításának 3 alapszabálya:

 1. Funkció
  A szobának egyszerre kell szolgálnia és teret adnia a pihenésnek, a játéknak és a tanulásnak! Fontos, hogy mind a 3-ra legyen lehetősége itt gyermekének!
 2. Hangulat
  Ha sikerült megtervezni az alapfunkciók helyét a szobában, akkor jöhet a hangulat kialakítása: tematikus bútorokkal, színvilággal, drapériákkal és dekorációkkal
 3. Tárolás
  Kiemelten fontos, hogy a gyerekszobában minden könnyen elérhető legyen, mégis legyen saját helye!

Miért a Kimmel gyerekbútorokat válassza? 

 • Mert egyedülálló “Strapa garanciát” vállalunk bútorainkra, akár 3 gyermek igényeit is kiszolgálják az egyes bútorok. Egyes termékeinkre (például a Cilek gyermekbútorokra) egyedülálló módon 5 év teljeskörű garanciát vállalunk!
 • Garantáljuk a nyugodt álmokat: ágyaink rendkívül kényelmes matracokkal és extra biztonságosan vannak kialakítva, hogy gyermekét ne érhesse baleset éjjel!
 • Nagyon-nagy mosoly garancia – Bútoraink célja, hogy gyermekét sok pozitív inger érje, amelyek fejlesztik kreativitását, elősegítik szellemi fejlődését. A mesefigurás Kimmel bútorokkal 100%-ig biztos lehet, hogy rendszeresen láthatja majd gyermeke mosolyát, amikor ezeket használja!

Kimmel Gyerekbútor

TERMÉKEK

KÉPEK