Csörge Bútor Kft.

Kreatív Otthon Bútor Stúdió


Céges Tag
Budapest – Érd | Magyarország

 

Bútorszövet üzlet/Bemutatóterem:
H-1123 Budapest, Nagyenyed u. 5.
Nyitva tartás: H.-P. 10.00 – 18.00

Kárpitos műhely:
H-2030 Érd, Koppány u. 5.

+36 30 9896 047
+36 30 231 1339
info@kreativotthon.hu

facebook.com/kreativotthon
instagram.com/csorgebutor

www.kreativotthon.huwww.budaibutorszovet.hu

Szlogenünk a “testreszabott design”: mi megtervezzük és elkészítjük bútorát.

Úgy gondoljuk nem csak egy szekrény lehet “méretre szabott”, érhet faltól falig, hanem egy kárpitos bútor – például egy fotel – is készülhet mérték után, a konkrét igények figyelembevételével.

“A bútorok szerelmeseiként hiszünk abban, hogy a bútor egy hosszú távú befektetés, bútorvásárlásnál ideális esetben egy életre szóló döntést hozunk. Ezért legyen szó, kárpitozásról, vagy új bútor készítéséről, mindig az apró részletekre is kiterjedő figyelemmel és gondoskodással vesszük kezünkbe a ránk bízott bútorokat. Ezért úgy gondoljuk, nem kell egyszerre három-négy vagy akár tíz bútort gyártani, hanem elég csak egyet, de azt jól, a megfelelő anyagokból és körültekintéssel kell elkészíteni.

Cégünk 20 éves tapasztalattal foglalkozik antik és modern kárpitos bútorok felújításával, igény szerint egyedi gyártással.

Bútorszövet üzletünkben a Déli pályaudvarnál több ezer féle szövettel és kárpitos szaktudásunkkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. Elképzeléseit széles bútorszövet választékkal és egyedi bútorkészítéssel is megvalósítjuk. A kárpitozás nem luxus vagy kiváltság, mindenki számára elérhető.

Csörge Bútor Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK