Lakásparfüm.hu

Lakásparfüm.hu


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 555 8488
info@lakasparfum.hu

facebook.com/lakasparfum.hu

www.lakasparfum.hu

Lakásparfüm – a stílus illata

A lakasparfum.hu webshopján kiváló minőségű, kifinomult enteriőr illatosítókat találhatnak, amelyek egyedülálló, varázslatos illatokkal töltik meg otthonukat és irodájukat vagy üzlethelyiségük belső tereit. A szakértő parfümőrök által kiválasztott, köztük természetes alapanyagból is készült lakásparfümök ugyanolyan összetettek, különböző illatjegyekből épülnek fel, mint a saját bőrünkön használt luxusparfümök. A finom illatok nemcsak szerethetővé teszik a teret, de hangulatot is teremtenek. A minőségi illatok segítségével a minket körülvevő térben is megteremthetjük a harmóniát.

Öltöztesse fel a teret a legpompásabb illatokkal!

Gondoltunk arra, hogy minden ízlés és tér más és más – ezért különböző manufaktúrák különleges illatkompozícióit hozzuk el az otthonaikba a multik egyszerű illatai helyett. Csak olyan lakásparfümöket válogattunk össze a világ minden tájáról, amelyek képesek megfelelni az egyedi igényeknek. Ezek az Olaszországtól, Franciaországon és Észak-Európán át az Amerikai Egyesült Államokig készült termékek egytől-egyig a legkiválóbb minőséget képviselik, hogy hosszan élvezhessék hatásukat, és segítségükkel kiszakadhassanak a rohanó mindennapokból. Széles kínálatunk segítségével bátran kísérletezhetnek, játszhatnak a különféle lakásillat fantáziákkal és formákkal, hogy aztán az adott hangulathoz öltöztessék a belső terek levegőjét is, vagy, hogy megtalálják Az Illatot, ami a leginkább kifejezi a legbelsőbb énünket, aminél úgy érezhetjük: ez az illat a legbensőbb valónkról szól.

Fedezzék fel kínálatunk illatkompozícióit honlapunkon vagy személyesen, és lépjenek be velünk ebbe a varázslatos, érzékekkel játszó és mindig megújuló világba!

Lakásparfüm.hu

KÉPEK