LEDmaster

LEDmaster


Céges Tag
Budapest – Szeged | Magyarország

 

H-1082 Budapest, Corvin negyed, VIII. kerület, Futó u. 15.
Nyitvatartás:
Kedd: 15-19
Szerda: 12-19
Csütörtök: 09-19
Péntek: 09-13

 

H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8-18

 

info@venushome.hu
info@ledmaster.hu
info@pixlum.hu

Trogmayer-Wábits Viktória
(LED csillagos égbolt, PIXLUM)
+36 20 350 8968

Dobó Ildikó
(LED csillagos égbolt, Venus Home and Club Deco)
+36 20 620 5270

Ferenczi Klaudia (Szeged)
(LED csillagos égbolt, LEDmaster, PIXLUM)
+36 20 214 1008

Vállalatunk fő profilja a LED-es világítástechnika, LED-es Design. A folyamatosan változó és bővülő LED-es piac lehetővé tette számunkra, hogy a LED-es termékekre ne csak mint termékekre, hanem mint belsőépítészeti eszközökre, lehetőségekre gondoljunk.

Az energiatakarékosság mellett fontos küldetésnek érezzük az esztétikai kialakítást is, így tervezőink által ügyfeleink segítségére lenni tudunk a LED-es világítástervezésben, egyedi tervezésű, kialakítású LED csillagos égboltjainkkal pedig páratlan hangulatot tudunk teremteni egy-egy helyiségbe.

Legfőbb célunk, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb megoldásokkal elégítsük ki ügyfeleink és partnereink igényeit, valamint hogy megismertethessük a lakberendezőkkel a LED-es világítástechnika csínját-bínját úgy, hogy azt ők maguk is könnyedén megértsék, és továbbítani tudják ügyfeleik számára.

A már említett, sokak által kedvelt termékünk a LED csillagos égbolt, mely az éjszakákban előbújó csillagos égbolt lenyűgöző látványát idézi meg otthonunkban. A csillagok az égen, a tejút rendszer, a planéta egy ámulatba ejtő fantasztikus világ. Ki ne szeretné egy szép nyári este hangulatát érezni otthonában?

LED csillagos égboltjaink előnyei:

  • egyedi tervezés és kivitelezés, felszereléssel együtt
  • külön csillárra sincs szükség, hiszen spotok beépítésével fő világításnak is használhatjuk
  • a kis LED-ek fényerejének csökkentésével ideális éjszakai fénynek
  • a peremén lévő LED szalagnak köszönhetően remek hangulatvilágítást tudunk létrehozni vele
  • elkészülés után már csak fel kell szerelni, nem kell külön festéssel, összeszereléssel foglalkozni.

Egy másik remek termékünk a PIXLUM névre hallgat. Ez a forradalmian új francia technológia ötvözi az elektromos vezeték, a gipszkarton és a világítótestek tulajdonságait. A termék nagyban hasonlít csillagos égboltjainkhoz, mégis különbözik tőle, hiszen ezzel a technológiával akár teljes mennyezetünk átalakítható csillagos égbolttá illesztések, rések nélkül. E mellett nem csak mennyezetre, hanem akár fali nagyméretű vagy egyéb kisméretű dekorációként is használhatjuk. Nagy előnye még, hogy a LED-eket magunk helyezhetjük el a panelekben, így ha az adott mintát megunnák, könnyedén kialakíthatunk egy másik formát, alakzatot a kis LED-ekből.

LEDmaster

TERMÉKEK

KÉPEK