Luxury Design Kft.

Luxury Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 432 6829
+39 338 6885427
luxurydesignkft@gmail.com

A LUXURY DESIGN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2010-ben született azzal a céllal, hogy kizárólagos képviselete legyen neves olasz bútorgyártó cégeknek. Tulajdonosa Vojtek Marianne, Olaszországban élő magyarként 1990 óta foglalkozik Olaszország és Magyarország közötti kereskedelmi tevékenységgel, piackutatással, valamint kulturális programok szervezésével. Mariann már gyerekkorában vonzódott a szép harmonikus vonalakat rejtő tárgyakhoz, álmodozott a mediterrán világban rejlő szépségekről. A sors úgy akarta, hogy az álmai teljesüljenek, a csodálatos Itália lett hazája. Sose felejtette gyökereit, a honvágy a szülőhazához kötötte, így valamit ki kellett gondolni, hogyan lehet párosítani az itthont az otthonnal. A sors ismét gondoskodott erről, és teljesen véletlenül, 2000-ben egy tolmácsolási feladat révén Milánóba vitte az útja, a Salone del Mobile nemzetközi bútorkiállításra, melynek hangulata teljesen elvarázsolta. Akkor határozta el, hogy ez a világ lesz a jövője!

A Luxury Design azóta több, híres olasz bútorgyártó cégek magyarországi érdekeit képviseli. Kínálatában a kimagasló minőség az elsődleges szempont, több ezer modellből lehet válogatni, legyen az háló – nappali – ifjúsági – konyha – irodai vagy kerti bútor.
A képviselt gyártók világszerte ismert márkák, a piacon jelentős pozíciót foglalnak el.
Ilyenek például a CANTORI, a GIORGIO COLLECTION, a COSTANTINI PIETRO vagy – egy iroda kialakítása esetében a CODUTTI vagy kültérre a ROBERTI termékei.

Közel 30 éves tapasztalattal, széleskörű olaszországi kapcsolatrendszerrel és a piac átfogó ismereteinek birtokában olyan partnere vagyok tervezőknek, lakberendezőknek, aki a projekt elindulásától kezdve a támogatja munkájukat, mindaddig, míg minden a helyére nem kerül. Az általam szervezett szakmai utak, terméktájékoztatók, előadások a profi és teljeskörű szakmai tájékoztatást segítik.

Luxury Design Kft.

KÉPEK