Luxury Home Design

Luxury Home Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Üzlet: H-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2. B. fszt.
Kontakt: Enyedi Judit

+36 70 586 8859
judit.enyedi@paradorpadlo.com

facebook.com/ParadorLuxuryHome
instagram.com/luxuryhomedesignkft

www.luxuryhomedesign.eu

A Parador márka forgalmazójaként szeretném a figyelmébe ajánlani a legjobb minőségű alapanyagokból, professzionális és innovatív gyártástechnológiával készülő Készparketta, Laminált padló és Vinyl padlóburkolatainkat. A Parador az építészet, a belsőépítészet és a lakberendezés területével összhangban tervez, inspirációit a kézművesség, a művészet és a művészettörténet területeiről meríti. A termék fejlesztői és designerei segítségével az új ötletek, a kreatív tervek megteremtése során évente, kétévente jelenik meg új termék a palettán, amely szélességben, hosszúságban, mintázatban és színekben rendkívül széles választékot eredményez.

Parador prémium “Made in Germany” és “Made in Austria” minőséget kínál. E minőség alapját a régi kézműves mesterek tapasztalata és a maguk után hagyományozott szakértelme képezi. A minőséget az ismert tervezők által alkotott design és a széles választékú fa dekor, valamint a tökéletes kapcsolódási rendszer – a SAFE LOCK® és a Comfort-Click klikkes mechanizmus – kattintással létrehozható kapcsolatok emelik, ezen tulajdonságok során valósul meg a tartós jelleg és a tökéletes megjelenés. A funkcionális felépítés és az intelligens technológia révén a kivételesen stabil klikk-rendszerrel létrehozható kapcsolatok segítségével a komplikált szerszámok feleslegessé válnak, a padló lerakása könnyű, ugyanakkor stabil eredményt garantál. A laminált padló gyártás során alkalmazott legfelső réteg impregnáló védelmet nyújt a nedvesség ellen, míg a Solid Vinyl a poliuretán (gyanta) alkalmazásával habozás nélkül használható a fürdőszobában, akár a zuhanyzóban is. Minden Parador termék alkalmas a padlófűtésre 28 C fokig.

A Parador a gyártás során páratlan precizitással és innovatív ötletekkel igyekszik néhány lépéssel a piac előtt járni és a környezetvédelmet elősegíteni. A Parador megtesz minden tőle telhetőt, hogy termékei a káros anyagok felhasználása és kibocsájtása nélkül, a felelősségteljes termelés jegyében szülessenek meg. A hulladékok újrahasznosítása és a természetes anyagok használata igen fontos szempont a gyártás tervezésében, ezért termékeink újrahasznosítható anyagokból készülnek.

A teljes kép érdekében, figyelmébe ajánlom közösségi oldalainkat, cikkeinket, letölthető prospektusainkat.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szívesen együttműködne velünk projektjei kapcsán, várjuk Önt IX. kerületi bemutatótermünkben.

Luxury Home Design

TERMÉKEK

KÉPEK