Luxury Home Design Kft

Luxury Home Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Bemutatóterem: H-1139 Budapest, Röppentyű u. 65-67.

Kontakt: Enyedi Judit
+36 70 586 8859
judit.enyedi@paradorpadlo.com

facebook.com/LuxuryHomeDesignKft
instagram.com/luxury_home_design_kft

 

www.luxuryhomedesign.eu

A Parador német prémium kategóriás padlóburkolatok magyarországi forgalmazójaként egy olyan márkát képviselünk, amely kiemelkedik a hétköznapi padlók közül mind minőségben mind megjelenésben.

Tapasztalatunk, hogy padlóinkat nem csak, mint egyszerű építőanyag, hanem egy gondos és hosszú tervezés alapján megálmodott, az otthon hangulatát meghatározó, tervezőkkel és belsőépítészekkel közösen kialakított koncepció részeként kezelik.

Termékkínálatunkban nem csak laminált padlók, hanem mindennemű káros anyagtól mentes vinyl padlók, fapadlók és speciális igényeknek megfelelő burkolatok vannak.

Általában már a tervezés fázisában bekapcsolódunk a belső design kialakításának folyamatába, amelyre egyre nagyobb igény is mutatkozik. Forgalmazóként pedig biztosítjuk a szakmai hozzáértést és a szükséges technikai feltételeket.

A padlóburkolatokon kívül forgalmazunk még 3D falpaneleket, igény szerint akár egyedi tervezéssel is, továbbá élő növényekkel borított falburkolatokat és biokandallókat.

Cégünk 100 százalékban magyar tulajdonú, munkatársaink a burkolatok terén több éves szakmai múlttal, tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek.

Elérhetőségeinken örömmel állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
Luxury Home Design
csapat

Luxury Home Design

TERMÉKEK

KÉPEK