MELIGEN Hungary Zrt.

MELIGEN Hungary Zrt.


Céges Tag
Debrecen | Magyarország

 

Kalász Krisztián
+36 70 617-9303
krisztian.kalasz@meligen.hu

Gál Zsuzsa
+36 (30) 445-6024
zsuzsa.gal@meligen.hu

www.meligen.hu

A hagyományos fényképek és videók unalmassá váltak és kevésbé interaktívak. Éppen ezért csapatunk új megoldásban gondolkodott. 2016-ban elsőként a MELIGEN Hungary Zrt. által vált elérhetővé Magyarországon egy olyan technológia, amely jelentős mértékben megkönnyíti az épületek bemutatását. Elsődlegesen az ingatlanértékesítés reformjára koncentráltunk, azonban fejlődés-orientált üzletpolitikánknak köszönhetően profilunk folyamatosan bővül.

2017-től újabb és újabb lehetőségek jelentek meg előttünk. Ennek köszönhetően szolgáltatásaink mára kiegészültek az online bemutatótermekkel, szálláshelyek és vendéglátó egységek népszerűsítésével, majd a lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatások segítésére irányuló fejlesztéseink újabb kapukat nyitottak meg előttünk.

Méretarányos 3D modellek készítése, digitális alaprajz kinyerése, tervezésre alkalmas fájlok elkészítése, babaház nézet a térbeli elhelyezkedés megértésére és számos egyéb lehetőség, amellyel új értéket teremthetünk. Az általunk alkalmazott technológiával magas színvonalú, modern és innovatív online értékesítést támogató szolgáltatásokat nyújtunk, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink azt kapják, amit várnak, vagy annál is többet.

MELIGEN Hungary Zrt.

KÉPEK