Momento Design Kft.

Momento Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1036 Budapest, Perc u. 8.

office@momentodesign.hu

lakberendezes@momentodesign.hu – TÓTH Judit / +36 30 169 7172
tervezes@momentodesign.hu – DANKÓ István / +36 30 169 7171
ertekesites@momentodesign.hu – BERECZKY Nándor / +36 30 169 7169
marketing@momentodesign.hu – BÁNYÁSZ András / +36 30 164 6364

facebook.com/Momento-Design
instagram.com/momentodesign_hu

www.momentodesign.hu

Kedves Tervező kollégák!

 

Engedjétek meg, hogy röviden bemutassuk a Momento Design Kft.-t, amely hidegburkolatok, szaniterek és bútorok, lakberendezési kiegészítők forgalmazásával foglalkozik, 2018 óta. Cégünk elsődleges célja, hogy együttműködésünk esetén minden fenti területről, az általatok kívánt feltételek mentén, egy forrásból kapjatok lehetőséget anyagaitok beszerzésére.

Gyártóink nagy múltú európai vállalatok (főleg olasz és német területekről), így kétség sem férhet hozzá, hogy kiváló minőségű termékek és megoldások találhatók portfóliónkban.

A klasszikus kereskedelmi tevékenységen felül számos szolgáltatással állunk rendelkezésetekre, amelybe a szakmai tanácsadáson túl a rugalmas, gyors ügyintézés, állandó és folyamatos kapcsolattartás, akár a garancián túli alkatrészellátás is beletartozik.

Kollégáink több mint 20 éves szakmai múltja, valamint gyakorlati tapasztalata garantálja szolgáltatásunk magas színvonalát. Rendszeresen szervezünk szakmai tanulmányutakat gyártó partnereink telephelyeire, hogy mindig a legújabb technológiákat, információkat oszthassuk meg veletek. A nemzetközi kiállításokon és vásárokon történő folyamatos részvételünk szintén garancia arra, hogy a termékújdonságok mellett a legújabb trendeket is szállítjuk.

Szeretettel várunk bemutatótermünkben! Szívélyes üdvözlettel,

Szabó Henriett és Szabó Norbert

 

Miért a Momento Design?
Egyedülálló megoldásokat felsorakoztató üzleti modell, amely elsődlegesen a vásárlók számára kínál megoldásokat, de kiemelten fontosnak tarja a belsőépítészek és lakberendezők közreműködését is, miközben erősen támaszkodik a gyártói partnerségre és szakmai kapcsolatra.  Fentiek maradéktalan megvalósításához prémium bemutatótermi környezetet és termékválasztékot, valamint folyamatosan fejlődő szolgáltatáscsomagokat kínál.

A bemutatóterem

  • Speciális bemutatótér két szinten, közel 700 négyzetméteren, loft stílusban
  • Konzultációs lehetőség építészek, belsőépítészek, tervezők, lakberendezők részére
  • Kiemelt burkolati bemutatás exkluzív környezetben
  • Felső-közép és felső kategóriás bemutatott termékek
  • Prezentációs pontok
  • Felkészült, tapasztalt kollégák

Momento Design Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK