MONACO SPA Kft.

MONACO SPA Kft.


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

 

Szilágyi Nikolett
+36 70 586 51 86
szilagyi.nikolett@monacospa.hu

Bemutatóterem:
Fashion Trend Center
H-2040 Budaörs Gervay Mihály utca 1. (2. bejárat)

www.monacospa.hu

A MONACO SPA egy exkluzív, magas minőségű wellnesstechnikai eszközöket képviselő márka. Ellenáramoltatós, kompakt úszómedencék, magas tudású, komfortos masszázsmedencék, luxusvilla-projektekbe foglalt szaunák, luxusgőzkabinok, gyermek spa-k, zuhanyozószobák gyártására, wellnesshotel-projektekre, valamint magas színvonalú lakóházi fürdőszobák felszerelésére szakosodott.

1995-ben a MONACO SPA külföldi gyára úgy döntött, hogy olyan prémium kategóriás wellness termékeket hoz létre a legfiatalabbtól a legidősebb korosztály számára, amelyek felveszik a versenyt a világ valamennyi wellnesstermékeit gyártó vállalatával. Azonban rövid idő alatt rájöttek, hogy a luxus és a teljes kikapcsolódás nem csak a wellness szállodák, hanem leginkább otthonunk szerves részét kell képeznie. S mivel a mindennapi munka után mindannyian a kikapcsolódásra vágyunk, így miért ne lephetnénk meg magunkat, gyermekeinket, családtagjainkat egy ilyen prémium jacuzzival, szaunával, gőzkabinnal vagy esetleg egy ellenáramoltatóval felszerelt medencével.

MONACO SPA: minőség és megbízhatóság

Amennyiben megszületett Önben a vágy egy saját, otthoni wellness iránt, várjuk telefonhívását vagy email-jét, és szeretettel látjuk bemutatótermünkben. Kollégáink minden kérdésben rendelkezésére állnak a kiválasztástól a beüzemelésig. Forduljon hozzánk bizalommal, mi pedig segítünk megtalálni álmai otthoni, felső kategóriás wellness termékét!

MONACO SPA
úszómedence, felnőtt és gyermek jacuzzi, szauna, gőzkabin

MONACO SPA Kft.

KÉPEK