MONACO SPA Kft.

MONACO SPA Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

+36 30 689 7895
vass.robert@monacospa.hu

www.monacospa.hu

A MONACO SPA egy exkluzív, magas minőségű wellnesstechnikai eszközöket képviselő márka. Ellenáramoltatós, kompakt úszómedencék, magas tudású, komfortos masszázsmedencék, luxusvilla-projektekbe foglalt szaunák, luxusgőzkabinok, gyermek spa-k, zuhanyozószobák gyártására, wellnesshotel-projektekre, valamint magas színvonalú lakóházi fürdőszobák felszerelésére szakosodott.

1995-ben a MONACO SPA külföldi gyára úgy döntött, hogy olyan prémium kategóriás wellness termékeket hoz létre a legfiatalabbtól a legidősebb korosztály számára, amelyek felveszik a versenyt a világ valamennyi wellnesstermékeit gyártó vállalatával. Azonban rövid idő alatt rájöttek, hogy a luxus és a teljes kikapcsolódás nem csak a wellness szállodák, hanem leginkább otthonunk szerves részét kell képeznie. S mivel a mindennapi munka után mindannyian a kikapcsolódásra vágyunk, így miért ne lephetnénk meg magunkat, gyermekeinket, családtagjainkat egy ilyen prémium jacuzzival, szaunával, gőzkabinnal vagy esetleg egy ellenáramoltatóval felszerelt medencével.

MONACO SPA: minőség és megbízhatóság

Amennyiben megszületett Önben a vágy egy saját, otthoni wellness iránt, várjuk telefonhívását vagy email-jét, és szeretettel látjuk bemutatótermünkben. Kollégáink minden kérdésben rendelkezésére állnak a kiválasztástól a beüzemelésig. Forduljon hozzánk bizalommal, mi pedig segítünk megtalálni álmai otthoni, felső kategóriás wellness termékét!

 

Vass Róbert
prémium értékesítő
MONACO SPA Kft.
úszómedence, felnőtt és gyermek jacuzzi, szauna, gőzkabin

MONACO SPA Kft.

KÉPEK