Noa Konyhastúdió

Noa Konyhastúdió


Céges Tag
Miskolc, Budapest | Magyarország

 

+36 20 375 9753
+36 30 408 3308
info@noakonyhabutor.hu

Konyhastúdió
3530 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky utca 18.
Nyitva tartás: H-P 9:00-17:00, Szombat: ZÁRVA, Vasárnap: ZÁRVA

Corvin Tárgyaló #1 Century Property
1083 Budapest, Práter utca 6-8
A Corvin negyedtől 2 perc sétára, parkolási lehetőség a Corvin plázában.

www.noakonyhabutor.hu

A Noa Bútor Design Kft 2017 őszén, kezdte meg a tevékenységét a bútoripari piacon. Fő profilja az egyedi, minőségi bútorok gyártása. Jelenleg a cég fő tevékenysége konyhabútorgyártás. A konyhabútorok mellett természetesen egyéb más bútorok gyártásával is foglalkozunk, többek között ingatlanok teljes bútorozása egy adott stílusban.

2018 év végéig túlnyomó részt lakossági munkákat végeztünk, teljes körű szolgáltatással (koncepciótervezés, dizájntervezés, 3D tervezés, készülékek beszerzése, kiszállítás, beépítés). 2019 januárjában felkérést kaptunk egy közel 2000 négyzetméteres irodaház bútorainak a megtervezésére és teljes körű kivitelezésére, melyet 2019 májusában adtunk át.
Tervező és kivitelező csapatunk egyaránt rugalmas, az esetlegesen felmerülő problémákra hamar megoldást találó, szakmailag képzett és tapasztalt emberekből áll. Munkáink során nagy figyelmet fordítunk a megrendelői igényekre, azon belül a lehető legjobb ár-érték arány és a helyes műszaki tartalom megválasztására. Bemutatótermünkben rengeteg anyag közül választhat. Minden bútort az adott helyiségbe tervezünk, a vevő, vagyis az Ön igényeinek megfelelően, melyet saját, képzett asztalos csapatunk készít el! Nem előre gyártott, elemes bútorokkal dolgozunk, aminek óriási előnye, hogy tőlünk az adott helyiségbe pontosan illeszkedő bútort kap – nem kell azon bosszankodnia, bár 10 centivel szélesebb lenne a szekrény, és nem ütközik akadályba akkor sem, ha a fal nem a hagyományos dérékszög-egyenes formát követi. Bútoraink saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben készülnek.

Bízza ránk konyhabútora elkészítését! A Noa Konyhastúdióban mindent egy kézben tartunk a tervezéstől, az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig, mert hiszünk benne, hogy így lehet a lehető leghatékonyabb eredményt elérni.

Noa Konyhastúdió

KÉPEK