Parkett Center

Parkett Center


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

 

H-2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

+36 23 611 705
+36 30 960 5850
+36 30 991 7581
info@parkettcenter.hu

www.parkettcenter.hu

Cégünk végfelhasználók részére és közületeknek kínál import minőségi padlóburkolatokat.
Beszállítóink nagy múltú ismert európai cégek. Vásárlóink különleges figyelmet kapnak, jó kiszolgálást és hiteles tájékoztatást. A naprakész trendeket követjük, a minőséget, az innovatív, szabadalmaztatott műszaki megoldásokat képviseljük. Nálunk fókuszban van a vásárló, a minőség és design.

Pergo padlók
Több mint 40 évvel ezelőtt szabadalmaztatta és kezdte el gyártani a svéd Perstorp cég (később Pergo) az első laminált padlókat és azóta is megőrizte piacvezető pozícióját a megjelenés, tartósság, érzet és környezettudatosság útján. A Pergo Aqua Safe technológiájával megalkotta a piacon egyedülálló 100%-ig vízálló laminált padlót autentikus és életszerű felületekkel. A szabadalmaztatott TitanX felület és a padló többrétegű felépítése biztosítja a tűzzel szembeni magas ellenállást, a legjobb karcállóságot, kopásállóságot amely egyedülálló a mai piacon, és eredeti fényét lényegesen hosszabb ideig tartja meg, mint más gyártók laminált padlói.

A vinyl padlók üvegszál megerősítésűek, ami magas karcállóságot és kopásállóságot eredményez. Keményen ellenáll a szennyeződéseknek, felülete kellemes, izület kímélő, kényelmes, halk járást biztosít. Lerakása nagyon egyszerű, gyors. A tökéletesen záródó fúgakiképzés biztosítja a piacon egyedülálló és nedvességálló képességét.
Fapadlói matt, extra matt lakkozású és olajozott felületűek, nagy méretben, skandináv design-nal. Kefézett, mélyen kefézett padlói 2 és 4 oldali fózolással, 4 féle válogatási osztályban kínáljuk. Az innovatív PerfectFold 3.0 klikk rendszerrel rendkívül könnyű a padló lerakása. Lifetime garancia (25 év)
Minden Pergo padló megoldást ad a padlófűtésre történő burkolásra.

TILO padlók Ausztriából
Ausztria egyik piacvezető gyártójától magas műszaki tartalommal rendelkező különleges megmunkálású és méretű fapadlókat, vinyl-, parafa-, linóleum- és furnér készpadlókat kínálunk végfelhasználóknak és közületeknek.

Mitől különlegesek a Tilo padlók?
Ha padlófűtésünk van és meleg, valódi fán szeretnénk járni, vagy több száz éves hangulatú rusztikus, kézműves fapadló a szívünk vágya? Stuktúrált, gyalult vagy a sima felület tetszik? Netán a rusztikus, természetes megjelenésű fapadlók…

Milyen padlókat szeretünk? A tiszta, nyugodt, időtlen szépségű egységes színárnyalatú fapadlókat, az azonos fafajú, különböző méretű padlókat? Vagy a pasztelebb árnyalatok tetszenek? Esetleg a tradicionális fenyő hajópadlók? Megannyi kérdés, amire választ várunk. A TILO mindezt megadja nekünk.
Világos vagy sötét, nyugodt, vagy élettel teli rusztikus. A mi kollekciónk elhozza a fa szépségét a változatos vinyl padlókban is. Legyen az pasztell színtónusú, kefézett vagy sima felületű. A kő és metáll mintás vinyl padlók elegáns, hűvös szépségűek, ugyanakkor gondoskodnak a kellemes láb-meleg járásról. Az erős vinyl járófelület nagy kopásállóságot, könnyű higiénikus tisztántartást ad a magas igényekhez igazodva.
Felhasználási területek: otthonok, irodák, orvosi rendelők, hotelek stb.
Az összes TILO padlóhoz szín azonos lépcsőket, különböző méretű szín azonos és fehér színű szegélyléceket ajánlunk.

FLOOVER – Svájcból
A padlóüzletben nagy tapasztalattal rendelkező két társtulajdonos barát alapította 2006-ban Svájcban. Új technológiák alkalmazásával a piac által igényelt megoldások megteremtésével kínálja innovatív és egyedi megjelenésű termékeit padlóra és falra, beltérre és kültérre egyaránt.

Miért különleges?
Nagy tartósság, hosszú élettartam, könnyű kivitelezés mindez kiegészítőkkel a szükséges projekt befejezéséhez. A piacon egyedülálló vinyl szállal átszőtt kültéri teraszpadlók kerti medencékhez, teraszokra.
Szövött mintás beltéri vinyl padlók lakásokba. Megoldást kínálunk padlófűtésre, és vízálló vinyl padlókat vizes helyiségekbe, fürdőszobába, szaunába.
Vinyl padlók közületi felhasználásra – üzletek, irodák, éttermek, kávézók, iskolák, egészségügyi területek, hotelek, konditermek stb. – ragasztós és klikkes kapcsolódással.

Budapest egyik legnagyobb, vinyl padló és fapadló választékát kínáljuk.

Parkett Center

KÉPEK