Parkett & WPC Kft.

Parkett & WPC Kft.


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

Cím: 2045 Törökbálint, DEPO
Képviselő: Szabó Károly

+36 70 323 3214
+36 70 773 3655
info@parkettandwpc.hu

facebook.com/parkettandwpc

www.parkettandwpc.hu

A Parkett & WPC Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, fő tevékenységünk a minőségi WPC termékek forgalmazása és kivitelezése. Magyarországon egyre nőtt az igény olyan kerítés és teraszburkolat iránt, melyet nem kell néhány évente újra festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, színtartó, UV álló, valamint színválasztékát és designját tekintve sokrétűen tud illeszkedni otthonunk elképzelt összképébe. Legyen az egy modern, minimál stílusú ház, az antracit szín dominanciájával, vagy egy mediterrán otthon, faburkolatokkal, a sokrétűen variálható WPC elemeinkkel pontosan meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzelését. Termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk, valamint igény esetén telepítjük is.

A WPC burkolatok forgalmazása és kivitelezése mellett évek óta foglalkozunk teljes körű lakásfelújítással, bútorgyártással, illetve az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva, a Kronotex laminált parketták értékesítését is megkezdtük. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára, egyedülálló megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban, egyedülálló minőséget biztosítanak.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a termékeket nem csak értékesítjük, hanem annak szakszerű kivitelezését is vállaljuk. Célunk, olyan tudatos vásárlók igényeinek kielégítése, akiknek fontos a termék esztétikai adottsága és ára mellett, a megfelelő műszaki tartalom és a szakszerű kivitelezés is ahhoz, hogy a vásárolt terméket hosszú évekig elégedetten használhassa.

Parkett & WPC Kft.

KÉPEK