Queen Home Textil Kft.

Queen Home Textil Kft.


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

+36 30 302 6770
hello@queenhometextil.com

Üzlet címe: H-2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A. MaxCity földszint

www.queenhometextil.com

A Queen Home Textil Kft. egy több cégből álló, építészet, belsőépítészet és lakberendezés területen tevékenykedő csoport tagja, melynek tulajdonosai több mint 25 éve terveznek, alkotnak itthon és külföldön egyaránt.
A missziójuk alapja, hogy az otthon eltöltött idő a legértékesebb, hiszen ez a színtere a megújulást adó személyes feltöltődésnek és a családi együttlét biztonságot adó melegének. Ezért fontos, hogy ez az idő minden pillanatában a hozzá méltó, igényes, megnyugtató és inspiráló környezetben teljen, melynek minden részletében az egyéniség és funkció egyedi keveréke jelenik meg.

A Queen Home Textil összegyűjtötte a kínálatában azokat a függöny, karnis, kárpit, tapéta, szőnyeg és burkolat márkákat melyek kiemelkedő minőséget és trend alkotó dizájnt jelképeznek a világban. Amellett, hogy kizárólagos magyarországi képviselője a mind dizájnban, mind minőségben kivételes kollekciókat megalkotó spanyol ALHAMBRA márkának, számos tradicionális olasz textilgyárnak is közvetlen importőre, így lakástextil tekintetében nem csak hatalmas választékot, de a viszonteladók számára is kedvező árakat tud kínálni legyen szó vágott vagy tekercses mennyiségről.

A Queen Home Textil számára különösen fontos a lakberendező kollégák elégedettsége, így meglehetősen vonzó pénzügy konstrukciót kínál számukra az együttműködéshez és kiemelten figyel igényeikre, hogy azoknak megfelelően állíthassa össze az üzlet mindenkori kínálatát.

A Queen Home Textil üzlet a MaxCity földszintjén várja a hét minden napján a vásárlókat és lakberendezőket. Az üzletben a teljes kínálat megtekinthető termékminták formájában. Nagyobb projekt esetében helyszíni felmérés is kérhető, valamint a kiválasztott anyagok varrása és a kész függönyök helyszíni felszerelése is lehetséges az ország bármely pontján.

Queen Home Textil Kft.

KÉPEK