Rábalux Világítástechnika

Rábalux Világítástechnika


Céges Tag
Győr | Magyarország

 

Győr-Ipari Park, H-9027, Körtefa utca 5.
Bemutatóterem címe: H-9028 Győr, Serfőző utca 8.
Bemutatóterem látogatás egyeztetése: marketing@rabalux.com

+36 96 526 716
infohu@rabalux.com

www.rabalux.hu

Az 1993-ban alapított RÁBALUX márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. 2002-től folyamatosan bővítjük jelenlétünket a közép-kelet-európai piacon és a balti országokban is, és mára már a győri központ mellett 10 saját tulajdonú leányvállalati szakértő és támogató csapattal büszkélkedhetünk, valamint további 11 országba exportáljuk világítástechnikai termékeinket. A vállalat regionális logisztikai központja is itt található, a vállalkozás 10.000 raklap kapacitással rendelkező raktárbázisából szolgálja ki folyamatosan bővülő partnerhálózatát.

Csapatunk azon igyekszik, hogy a végfelhasználók számára a lámpa vásárlás egy izgalmas lakberendezési momentum és ne nyűg legyen. A lakossági felhasználásra szánt lámpatestek mellett a RÁBALUX márkanév a hagyományos és energiatakarékos fényforrások tekintetében is a megbízhatóság és az optimális ár-érték arány szinonimája. Évente több száz új termékkel bővítjük a termékpalettánkat a piaci igényeknek megfelelően, hogy a hagyományos stílus kedvelői éppúgy, mint a legfrissebb lakberendezési trendeket követők is megtalálják a több mint 1900 cikkelemet tartalmazó márkakatalógusban a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket. Széles termékválasztékunkat a boltok mellett a győri bemutatótermünkben is megtekinthetik partnereink és lakberendezők (előzetes egyeztetés után), ezzel is szeretnénk segíteni, hogy a vásárlók első kézből jussanak hiteles információhoz.

Egy lámpa ma már nem csak a világítás funkcióját látja el, hanem hangulatot varázsol, hozzásegít a környezettudatos élethez, és vigyáz szemünk épségére. Úgy gondoljuk, csodálatos és egyben felelősségteljes szakma a miénk.

Minden egyes partnerünk, aki terméket vásárol tőlünk, minden egyes vevő, aki felkapcsol egy Rábalux lámpát az otthonában és minden egyes munkatársunk a vállalatunk társadalmi szereplőjévé válik. Elszánt minőségbiztosítási munkatársaink kiemelten foglalkoznak az általunk forgalmazott termékek ellenőrzésével és tökéletesítésével.

Mi minden nap arra törekszünk, hogy fényt és színt vigyünk termékeinkkel az emberek otthonaiba vagy a munkaasztalhoz.

Rábalux Világítástechnika

KÉPEK