Rovitex Kft.

Rovitex Kft.


Céges Tag
Pécs | Magyarország

 

H-7631 Pécs, Reménypuszta 8.

+36 72 547100
marketing@rovitex.com

facebook.com/rovitex

www.rovitex.com

A Rovitex Homedeco Group közel 25 éves múltra visszatekintő, 100%-ban magyar magántulajdonban álló, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező nemzetközi lakástextil gyártó- és forgalmazó cégcsoport.

Küldetésünknek valljuk, hogy partnereinknek kiváló szolgáltatást nyújtsunk, útmutatást adjunk, példát mutassunk az újításokkal, magasabb színvonalra emeljük a lakástextil-kultúrát, és ezáltal olyan kínálattal és üzleti mintával szolgáljunk partnereinknek, amely stabilitást, piaci előnyöket és vállalkozásuk gyarapodását eredményezi.

Magyar központunkból export tevékenységünk által lefedjük Európa piacait: több, mint 30 országba szállítjuk termékeinket a kontinensen és azon túl is. Magyarországon piacvezetők vagyunk, Európa további nyolc országát pedig erős pozícióval rendelkező saját tulajdonú leányvállalatainkkal szolgáljuk ki. Közöttük kiemelt szerep jut német cégünknek: kollégáink révén folyamatosan a legújabb nyugat-európai trendek középpontjában vagyunk, és minőségi standardjainkat is ezen piac igényéhez igazítjuk.

Európa-szerte több, mint 2.000 lakástextil szakkereskedő számára szállítunk árut napi rendszerességgel.
Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a legmagasabb minőségi igényeket elégítik ki és a nemzetközi normáknak megfelelnek. Választékunkban szerepel minden olyan lakástextil és faldekorációs termék, melyre bármilyen funkciójú épületben szükség lehet.

Gyártó üzemünkben egyedileg tervezett függönyöket mintázunk, nyomunk, különböző, a vevőink igényének megfelelő alapanyagra, itt saját szabászatunk és varrodánk is működik.

A projekt szektor igényeire külön termékvonalat fejlesztettünk, speciális igényeiket maximálisan figyelembe véve (lángmentes, teflonos, fény- és hangzáró, antibakteriális textilek stb.). Fel vagyunk készülve az egyedi logózásra is, legyen szó törölközőről, ágy- vagy asztalneműről, vagy akár szállodai belépő szőnyegről. Speciális termékeinkhez megfelelőségi tanúsítványt állítunk ki.

Partnereinknek teljes körű szolgáltatást kínálunk a terméktervezéstől, tanácsadástól a gyártásig, kivitelezésig, varrásig, felszerelésig, és az after-sales szervizig, amely akár a függönymosásra is kiterjed.

Szeretettel várjuk minden kedves vásárlónkat, partnerünket!

Rovitex Kft.

KÉPEK