Stone Concept

Stone Concept


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

www.stoneconcept.hu

Fő profilunk kőburkolatok, kvarckompozit konyhapultok, Ariostea gresporcelán lapok és Vola csaptelepek forgalmazása és kivitelezése, emellett azonban szaktanácsadást, tervezést és látványtervezést is vállalunk.

Az évek során dinamikusan fejlődött cégünk. Igyekszünk lépést tartani a mai modern elképzelésekkel, újdonságokkal és technológiai fejlődéssel.

Kőburkolatok:

Cégünk jelentős múltra tekint vissza természetes kövek piacán. Ez idő alatt elértük, hogy a világ több pontjáról, közvetlen bányakapcsolattal importáljuk a legváltozatosabb kőtípusokat, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt. Legnépszerűbb köveink: travertin mészkő, vraca mészkő, antracit pala, perlato royal mészkő, kvarcitok…stb

Kvarckompozit konyhapult:

Másik fő termékünknek tekinthetjük a kvarc kompozit anyagot, ami speciálisan konyhapultnak lett kifejlesztve, így jelenleg nincs ennél tartósabb anyag ezen a felhasználási területen. Munkapultjaink és konyhapultjaink között megtalálják az extra tartós és ellenálló kvarc kompozit anyagokat és a divatos színekben és mintákban pompázó porcelán termékeket is.

Mi is az ARIOSTEA gresporcelán?

Ezeknek a vékony 6mm-es kerámiáknak a különlegessége, hogy akár 300×150–es táblaméretben is elérhetőek, ezáltal a modern belsőépítészeti elképzeléseknek teljes mértékben megfelelnek.

Magyarországon az egyik legnagyobb Ariostea forgalmazóként tartanak bennünket számon, bemutatótermünkben megtekinthetik különböző felhasználási területeken, mint például fürdőszobában, dekorációs falfelületként, konyhapultként stb.

Minden igényt kielégítő szín és textúraválaszték található, a betonhatásútól, a kőmintázatún át, egészen a homogén színekig.

 

A kövek és nagyméretű kerámia lapok importálása mellett, azok nagyüzemi feldolgozásával is foglalkozunk, így rövid határidőn belül méretre vágott elemekkel is kiegészítheti kőburkolatait.

Magyarországon egyedülálló módon köveinket nem csak értékesítjük, hanem kisebb–nagyobb projektek minőségi szakkivitelezését is végezzük. (pl. Erzsébet tér, Széll Kálmán tér, Tüske csarnok, Corvin negyed társasházai, 3-as Metro felújítása, …stb)

Új bemutatótermünk 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szakítva a megszokott módszerekkel, egy olyan helyet álmodtunk meg, amire Magyarországon eddig még nem volt példa. Hidegburkolatainkat nálunk, az ország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekintheti meg. Fiatalos és hozzáértő szakmai csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll, a vásárlás során és utána is, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne.

KÉPEK