Svábbau Kft.

Svábbau Kft.


Céges Tag
Solymár | Magyarország

 

H-2083 Solymár, Bécsi út 17/c.

Kapcsolat:
Nagy Evelin – bemutatóterem vezető – nagy.evelin@svabbau.hu
Fábián Judit – bemutatótermi értékesítő – fabian.judit@svabbau.hu
Koponyás Attila – területi képviselő Kelet-Magyarország – koponyas.attila@svabbau.hu
Lázár Attila – területi képviselő Nyugat-Magyarország – lazar.attila@svabbau.hu

 

+36 26 560 820
svabbau@svabbau.hu

www.svabbaukft.hu

A Svábbau Kft. magyar tulajdonú vállalkozásként 1990 óta ismert szereplője a szaniter- és épületgépészeti piacnak. Állandó célunk az időtálló, komfortos és műszakilag előremutató lakó- és munkahelyi környezet kialakítása, amelyet a világ élvonalába tartozó gyártók közreműködésével, termékeik által biztosítunk. Sikerünket azonban nem csak a termékek minősége és a kifinomult design, hanem a hozzáadott értékek is elősegítik.

Exkluzív bemutatótermünkben a világ vezető szaniter-, csaptelep- és kiegészítő felszerelések gyártóinak kiemelkedő minőségű termékei között válogathat. Inspiratív és professzionálisan felszerelt tervezői környezetben vásárlóink, belsőépítészek és lakberendezők különleges belső tereket alkothatnak, de igény esetén segítséget is nyújtunk a tervezésben, konszignációkban. Alaprajzok vagy személyes konzultációk alapján, szakmailag felkészült értékesítők segítségével, korrekt műszaki tartalommal rendelkező árajánlatot készítünk, kérés esetén pedig tájékoztatót is szervezünk a jobban megismerni kívánt technológiákról, újdonságokról a gyártók bevonásával.

 

 

Forgalmazott márkák:
Alape, Axor, Bette, Dornbracht, Duravit, Duscholux, Emco, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Hüppe, Keramag, Keuco, Kolo, Laufen, Villeroy&Boch, Zehnder

Svábbau Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK