Távvezérlés.hu

Távvezérlés.hu


Céges Tag
Budapest, Szeged | Magyarország

 

Bemutatótermek, ügyfélszolgálat (nyitva tartás: H-P 8:30–16:30):

Budapest
H-1042 Budapest, József Attila u. 102., III/6.
+36 1 231 0256, +36 30 304 5025
info@tavvezerles.hu

Szeged
H-6728 Szeged, Dorozsmai út 19., I. emelet
+36 70 70 50 200
info@tavvezerles.hu

YouTube-csatorna: Távvezérlés Ponthu

www.távvezérlés.hu

Cégünk, a 2000-ben alapított NEON Multimedia Kft. 2016 óta építi a Távvezérlés.hu márkát, és üzemelteti az azonos nevű portált. Célunk a hazai közönség folyamatos tájékoztatása az épületautomatizálás (okosotthon) terén meglévő nemzetközi trendekről, márkákról, szabványokról. Számos külföldi gyártó hazai disztribútora vagyunk, de nem foglalkozunk olyan megoldásokkal, melyek egyetlen céghez köthetőek; kizárólag iparági szabványokat követő, egymással kompatibilis – alapvetően vezeték nélkül kommunikáló – termékek találhatók kínálatunkban. Így az általunk – és kiépítő partnereink által – tervezett okosotthonok tulajdonosai nincsenek kiszolgáltatva egy cég működésének (létezésének), termékkínálatának és árainak, egy rendszer bármely eleme számos gyártó portfóliójából választható, garantálva az ideális árat, funkcionalitást de akár színt, dizájnt is.

A Távvezérlés.hu által kínált valóban okos otthonban vagy irodában nem csak a világítást, a fűtést, az árnyékolást, az öntözést, a beléptetést és az ajtók, kapuk vezérlését végzi a rendszer vezérlőközpontja, de akár a robotfűnyírót, a mosógépet, a TV-t, a többszobás hangrendszert, a kaputelefont is irányíthatja és felügyelheti, elzárja a főcsapot vízszivárgás esetén, de kommunikál a napelemek inverterével, a rendszámtáblát felismerő biztonsági kamerával, a vízlágyítóval, az ismertebb riasztórendszerekkel és akár a háziállatokat ki- és beengedő ajtóval is. Az eredmény: energiát és pénzt megtakarító, elemi károkat elhárító, maximális biztonságot nyújtó és feladatait még a tulajdonos távollétében is intelligensen ellátó automatizált épület – meglepően kedvező áron – kábelezés, vésés, fúrás nélkül is!

Várjuk lakberendező, belsőépítész, építész partnerek jelentkezését is, akik szeretnének naprakészek lenni az épületautomatizálás terén is, hogy ügyfeleiknek a legújabb technológiák segítségével takarékosabb, kényelmesebb és biztonságosabb élettereket tervezhessenek. Ingyenes képzéseket, továbbképzéseket kínálunk partnereinknek.

Többféle szintű és témakörű fizetős képzésekkel várjuk villanyszerelő, vagyonvédelmi, épületgépész, klímás, fűtésszerelő, napelemes, stb. vállalkozások jelentkezését budapesti és szegedi oktatásainkra, amely után nem csak okosotthonok tervezésére és telepítésére lesznek képesek, de biztosítjuk számukra a szükséges termékeket, készülékeket is, megrendeléseket delegálunk hozzájuk az ország adott területéről, és folyamatos továbbképzésekkel és technikai segítségnyújtással (gyártói háttérrel) támogatjuk őket a jövőben is.

Távvezérlés.hu

KÉPEK