Technografica

Tecnografica


Céges Tag
Castellarano | Olaszország

 

wallcoverings@tecnografica.net

www.tecnografica.net

Tecnografica, olasz falburkolatok (Italian Wallcoverings) a technológia és a kivitelezés között

1992 óta az olasz társaság feladata, hogy a vásárlóinak a legjobbakat kínálja tervezés és technológia terén.
Világ első a kerámiaipar tervezési ágazatában, a Technografica saját tapasztalatait és grafikai szakértelmét felhasználva létrehozta a Tecnografica olasz falburkolatok márkáját, amely tervezi és gyártja a tapétákat és falburkolati vonalakat.

Tecnogarfica Italian Wallcoverings tapétákat és dekoratív paneleket kínál. A berendezési elemeket magas fokú művészi és dekorációs együtthatás jellemzi, amely egybe vegyíti a tervezést és a technológiát, mint a cég állandó védjegyét. Termékeinket a fényes színek és a jól kidolgozott textúra kialakítás jellemzi, amely köszönhető az SD technológiának, amelyet a grafikai megvalósításhoz használnak illetve a digitális nyomtatás nagy felbontásának.

Tapéták
A Tecnografica Italian Wallcoverings tapétáinak a kulcspontja a csúcsminőségű kivitelezés, a technológia és a tervezés. Digitális nyomtatás különböző anyagokon, – beleértve a teljesen ökológiai hordozót, a vízálló alátámasztást és a hangszigetelő alátétet is – a Tecnografica tapétáit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen belső térhez. Valójában ezeket a grafikákat különböző légkörök és témák ihlették, annak érdekében, hogy látványos, kreatív és rendkívül művészi hatást hozzanak létre.

Dekoratív panelek
A Tecnografica Italian Wallcoverings dekoratív paneljei innovatív terméket képviselnek a falburkolatok világában. A rendszer, amit használnak nagy formátumú (150×300 cm-es) panelekből áll, amelynek vastagsága lecsökkentett. A Tecnografica exkluzív felületei rugalmas paneleket (fényes és matt), világító paneleket és üvegpaneleket tartalmaznak, míg a legmodernebb érzékelési és nyomtatási technológia tökéletes minőséget és szuperdefiniált képeket tesz lehetővé. Kínálatunk rugalmassága a panelek méretéből is adódik, melyek az egyedi projektek sajátosságait követve teljesen testreszabhatóak.

Szolgáltatásaink
A tervezésen, a technológián és az innováción kívül a Technografica Italian Wallcoverings a következőket kínálja:

  • A grafikai szolgáltatás teljes testreszabása egy személyre szabott termékhez.
  • Gyors válaszadás és megbízások végrehajtása.
  • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat.

Technografica

KÉPEK