Tűzvarázs Otthon Fűtéstechnikai Kft.

Tűzvarázs Otthon Fűtéstechnikai Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 179 9292
zoltan.gal@calduta.hu

www.faelgazositosviztereskandallo.hu

Kedves lakberendezők! Gál Zoltán vagyok a Tűzvarázs Otthon Kft ügyvezetője.
Sokatokat ismerlek korábbról, mivel már a Less Led Kft és legutóbb a Kandallómánia bioethanol kandallói kapcsán kapcsolatba kerültünk. Akikkel még nem találkoztam, reményeim szerint hamarosan személyesen is találkozunk és megismerjük egymást.

Engedjétek meg, hogy a bemutassam saját cégemet, ami egy Magyarországon kevésbé ismert, de Nyugat-Európában már komoly tradíciókkal rendelkező faelgázosítós technológiával működő vízteres kandallókat forgalmaz.

Cégem a Német KOVI GbR Sturzbrandöfen termékeinek, a Közép Európai és a Balkáni régióban a kizárólagos forgalmazója. A kandallóink fejlesztésénél olyan szakemberek bábáskodtak, akik már több hasonló elven működő kandalló fejlesztésében, gyártásában együttműködtek.

Termékeink mind felső kategóriás, prémium minőségű termékek, amik hazánkban abszolút, de külföldön is viszonylag ritkaság számba mennek, ezért meglehetősen exkluzív termékek. Azon felül, hogy nagyon jó hatásfokkal egy egész, akár nagy alapterületű ház gazdaságos fűtését, meleg víz ellátását biztosítani tudja, legalább olyan, sőt látványosabb a két tűztérben égő láng miatt, mint hagyományos kandallós társaik.

Ráadásul a legújabb környezetvédelmi normákat is többszörösen teljesítik, ezáltal hozzájárulhatunk a környezetvédelemhez, illetve hosszútávon sem kell tartani a kandalló üzemeltetésének korlátozásától.
Nagyvonalakban mitől olyan különlegesek és miért olyan jók a mi kandallóink?

Miért érdemes ezeket használni?
A faelgázosítás, mint technológia már használatban van és több nagy és neves gyártó használja faelgázosítós kazánokban, amik jellegüknél fogva, nem egy otthon egy nappali éke, dísze. Ez a legnagyobb különbség!
Hasonlóan egy jó faelgázosítós kazánhoz egy jó minőségű termék több mint 92%-os hatásfokkal rendelkezik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy szinte az összes energiát, ami a fában van felhasználja, alig marad hamu, ami egy kényelmes és hasznos dolog.

Ami miatt javaslom termékünket, az-az, hogy mindig jó, ha van egy tartalék fűtési rendszerünk, így történjék bármi, Mi dönthetünk arról, mikor mivel biztosítjuk otthonunkban az éltető meleget. Sokan ezért építenek kandallót, cserépkályhát például a meglévő gáz és kondenzációs kazán fűtési rendszerük mellé. Ha már biztosítunk egy alternatív fűtést, akkor viszont igyekezzünk a legkörnyezetbarátabb, leggazdaságosabb, hosszútávon is a legkorszerűbb (a fatüzelés utolérhetetlen hangulata miatt, fatüzeléses) fűtést választani.

EZÉRT JAVASLOM A TERMÉKEINKET!

Tűzvarázs Otthon Fűtéstechnikai Kft.

KÉPEK