Újfürdő fürdőszobaszalon

Újfürdő fürdőszobaszalon


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1132 Budapest, Hegedüs Gyula utca 83-85. (Cézár Ház)

+36 70 620 4016
info@ujfurdo.hu

www.ujfurdo.hu

Az Újfürdő fürdőszobaszalon Magyarországon is egyedülálló szolgáltatást nyújtó, családi vállalkozásként indult 1989-ben. Kezdetben egyéni vállalkozásként működött, mára viszont – köszönhetően Ügyfeleinek és egyedi szolgáltatásának, amellyel végigkíséri Vásárlóit a kezdeti tervezéstől, egészen a kivitelezésig, a megvalósításig, – egy több szalonból álló, széleskörű partnerhálózattal rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát.

Szalonunkban minden Ügyfél Családtag: kellemes környezetben feledtetjük el a kivitelezéssel járó procedúrákat, egyedi terveinkkel és termékeinkkel pedig egy álomfürdőszobát varázsolunk kedves Vásárlóink otthonába. A helyszínen, az Önök otthonában felmérjük, szalonunkban egy finom kávé mellett közösen megtervezzük, tapasztalt szakembereink pedig kivitelezik, megépítik az Ön álomfürdőszobáját.

Az Újfürdővel igazán egyszerű, és élmény a felújítás. A bútortól, a szaniterekig, a legújabb kiegészítőkön át mindent egy helyen talál meg üzletünkben

„Alapelvünk: az őszinteség, a bizalom, az átláthatóság, egyszerűség. Hiszünk abban, hogy értéket teremtünk szolgáltatásunkkal és azzal, hogy Ügyfeleinket is családtagként kezeljük.”

Herr Anita – ügyvezető, fürdőszoba designer

Újfürdő fürdőszobaszalon

KÉPEK