VEBRA 2006 Kft.

Vebra 2006 Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 20 325 6123
hoteltextilia@gmail.com

www.vebra-textil.comwww.fuggonykeszites.hu

Ágytextíliák, nagyanyáink damasztjai, könnyű lenge tüllök vagy épp súlyos bársonyok. Funkcionális textíliák vagy csak szemet kápráztató fényű, puha tapintású anyagok. Mi a közös bennük? Másoknak talán semmi, nekünk bármelyik az elcsábulást jelentik.

A Vebra 2006 Kft. megalakulása óta célunk, hogy a textíliát felhasználó magánszemélyeket vagy épp közületeket, hoteleket a legmagasabb szinten szolgáljuk ki, lássuk el információval, azzal a lakástextíliával kapcsolatban, melyet évekre szándékozik megvásárolni és használni.

Vebra-Textil néven futó portfóliónkat is úgy alakítottuk ki, hogy profi szállodai textília kínálatunkkal bármilyen kategóriájú szálláshely szobái felszerelhetők ágynemű-huzatainkkal, frottír termékeinkkel, ágysálakkal, díszpárnákkal, függönyökkel.

Vebra Trend néven pedig lakossági kollekciónk segítheti a lakberendezők munkáját. A kiválasztott anyagokon varrodánk további varázslatot követ el, szolgáltatásunk a felszereléssel éri el tetőpontját.

Ismerjük a trendeket, jártasak vagyunk a hotelek textíliáinak világában, de folyamatosan figyeljük, az ettől némileg eltérő, lakossági függönyözési igényeket. Ennyi idő alatt jelentős számú hazai és külföldi gyártóval, nagykereskedővel alakítottunk ki jó üzleti kapcsolatot, végiglátogatjuk évről-évre a hazai és a legjelentősebb külföldi textilipari kiállítást: Frankfurtban, a Heimtextilt. Mindez megbízható hátteret nyújt munkánkhoz, ahogy a szakmai információszerzés is különféle képzések formájában.

Mi adja azt a kis pluszt, ami miatt érdemes bennünket választani?
Talán, hogy egyszerűen szeretjük a szép textíliákat.

VEBRA 2006 Kft.

KÉPEK