Vesta Home Magyarország Zrt.

Vesta Home Magyarország Zrt.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1134 Budapest, Váci út 47/B Ü-1.

+36 1 781 1880
info@vestahome.hu

 

Bemutató terem:
1139 Röppentyû utca 65-67.
Nyitvatartás:
Hétfőtől – Péntekig 10-18
Szombaton 10-13

www.vestahome.hu

Bemutatkozó:

Vállalatunk 2009 tavaszán alakult. Hevesi Katának és Horváth Norbertnek a kezdetektől az volt az álmuk és céljuk, hogy a lehető legélhetőbb és legszebb otthonokat valósíthassák meg az Önök otthonában. Kezdetben egy jóval kisebb bemutatóteremmel indultunk, mára már közel 1000 négyzetméteren tevékenykedünk, bemutatótermünk mellett saját varrodával és teljes szerviz háttérrel rendelkezünk. A folyamatos fejlődés jegyében 2015-ben úgy döntöttünk, hogy az ügyféligényekhez igazodva a belső terek mellett a kültéri igényekre is megoldást találtunk.

Különösen illeszkedik profilunkba a kisebb felújításoktól, a karbantartásokon át, a napellenzők, napvitorlák, mellett redőnyök, zsaluziák, szúnyoghálók telepítése, forgalmazása, melyeket folyamatos felkeresések és ajánlások során végezzük.

2019. tavaszán igazodva nemzetközi trendekhez és a folyamatos fejlődés jegyében, Vesta Home Outdoor elindult a Pergola rendszerek forgalmazásába, telepítésébe, és szükség szerint egyéni igények tervezésébe.

Olyan éttermeknek végeztük a teljes kültéri árnyékolását, mint a Gerbeaud Cukrászda.
A 11 év alatt, több mint 12.000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki, amire büszkék vagyunk.
Kiemelt programunk a belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, építészekkel való közös munkavégzés, tervezések és megvalósítások.

Hitvallás:

Fiatalos, ügyfélbarát szolgáltatás. Nálunk nincs kiemelt Ügyfél, hiszen mindenki az. (Hisszük, hogy ezzel a gondolkodásmóddal folyamatosan tudunk fejlődni Ügyfeleinkkel, partnereinkkel együtt, egymást előre mozdítva.)

Alapelvünk, hogy mi nem anyagokat, termékeket értékesítünk, hanem életérzést és mindezt az Ügyfél igényeihez igazodva.

Kínálatainkat úgy alakítottuk ki, mind a belső terek, mind a teraszok tekintetében, hogy az egyszerűbb kedvezőbb ár fekvésű termékektől egészen a luxus termékekig mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Vesta Home Magyarország Zrt.

KÉPEK