Viaplant Design Kft.

Viaplant Design Kft.


Céges Tag
Város | Magyarország

 

H-1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 15.

Bemutatóterem/iroda
+36 20 257 7040
viaplant@viaplant.com

Értékesítési vezető: Szabó András
andras.szabo@viaplant.com

facebook.com/viaplantdesign
instagram.com/viaplantdesign

www.viaplant.com

A Viaplant a belsőépítészet és a bútoripar növényi alapú kreatív anyaga.

Az anyag nyilvánvaló jellegzetessége maga a növény – részletei, színe és textúrája. A borostyánhoz hasonlóan időkapszulába zárja a természet művészeti teljesítményét és hosszú távon megőrzi azt. Legfőbb felhasználási területe a különböző fal-és bútorburkolatok. Alkalmazhatóak térelválasztókhoz, konyha hátfalakhoz, asztallapok vagy fiókok dekorációs burkolásaként.

A víztisztaságú kötőanyag és a növényi részek fényáteresztő tulajdonságát kihasználva pedig egy teljesen újszerű élményt kínál a világítás piacán, ahol különféle asztali és állólámpák, világító fali képek és bútorok készülnek a felhasználásukkal.

A márkát alapvetően határozza meg filozófiája, az úgynevezett történet koncepció.

A Viaplant tárgyak tervezésekor a forma és funkció kettősségét történettel egészítjük ki, ami a növények származási helyéből és a hozzá tartozó emlékekből fakad. Így amit a Viaplant készít, azok nem csak tárgyak, hanem személyességük révén történetek, emlékek és üzenetek is egyben.

Ezt az értéket adhatja egy 500 éves hársfa levele, egy híres focistadion gyepe, vagy egy menyasszonyi csokor újrahasznosítása. Valami, ami hozzánk kötődik.

Viaplant Design Kft.

KÉPEK