SzépLAK Magazin

SzépLAK Magazin


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

SzépLAK kéthavonta megjelenő lakberendezési magazin
Főszerkesztő: Berényi János, +36 20 9314 583
Kiadja a Környezetkultúra Kiadói Kft.
H-1103 Budapest, Kőér u. 35/A.

+36 1 261 6107
tel./fax: +36 1 262 2608
szeplak@szeplak.hu

facebook.com/SzépLAK

www.szeplak.huA folyóirat digitális változata a www.digitalstand.hu/szeplak oldalon érhető el.

A SzépLAK XIX. évfolyamánál tartó lakberendezési folyóirat. Témakörébe, amint az a fejlécében is olvasható, a lakberendezés, az ökológia és a környezetkultúra tartozik. Elsődleges célcsoportjának tekinti a lakberendezést kedvelő, jellemzően városban élő közép- és felsőosztálybeli családos nőket és férfiakat. A felmérések tanulsága szerint a SzépLAK olvasói elkötelezettek a minőség mellett, jellemzőjük a kialakult és innovatív márkaválasztás.

Állandó rovatai a választék ízléses bemutatása mellett szakszerű és pontos információt ad, így a folyóiratnak kulcsszerepe van az olvasók tájékoztatásában. A SzépLAK  kezdetektől fogva témái között szerepelteti az ökológiával összefüggő kérdéseket, akár  építkezésről,akár lakberendezésről, akár  gépészti megoldásokról van szó. A cél az, hogy a minél részletesebb tájékoztatást és minél több szép lakást és hasznos ötletet találjon a SzépLAK-ban az olvasó.

A folyóirat megindulása óta támogatja a lakberendezőket szakmai munkájukban. Segít leküzdeni azokat a problémákat, amelyeket – különösen pályakezdőknél – az első lakásbemutatás jelent. Fennállása óta a SzépLAK száznál jóval több, vidéki és budapesti lakberendező munkáját mutatta be a nagyközönségnek.

SzépLAK Magazin

KÉPEK