Decko Hungary - Beltéri SPC Hibrid termékünk

Beltéri SPC Hibrid termékünk

A DECKO SPC (Stone Polymer Composite) Hibrid padló a legfejlettebb és leginnovatívabb típusú merev magos beltéri padlóburkolat, amely tökéletes bármilyen otthon, bérlemény, szálloda, motel, kereskedelmi egység vagy üzlet padlófelületének burkolására. Víz- és tűzálló, kiemelten karc és kopásálló. A legnépszerűbb 4 famintázatú színben rendelhető, szín azonos szegély, burkolatváltó T-profil, valamint lépcső élvédővel.

Decko Hungary - Beltéri SPC Hibrid termékünk

A hibrid rendszer pedig azt jelenti, hogy a padló aljára gyárilag integrálva van egy habosított alátét réteg, ezért nem szükséges további alátétet fektetni a burkolat alá. Az SPC szerte a világon 2022-ben a legnépszerűbb melegburkolat lett a kiemelten korszerű tulajdonságainak köszönhetően, és rohamosan átvette a vezető helyet a forgalmazásban.

Decko Hungary - Beltéri SPC Hibrid termékünk

10 legfontosabb érv a DECKO SPC padló mellett:

  • Egyszerű vele a padlóburkolás, akár felújítás: A klikkes kivitelt szinte bárki le tudja rakni és a termék hátoldalán lévő integrált alátét miatt nem kell tökéletes aljzat, megspórolható a glettelés és alátét. Fektethető régi burkolatra is! A fektetése idő- és költséghatékony. Fektetés előtt pár óra alatt akklimatizálódik a helyiség hőmérsékletéhez, nem kell párazáró fólia, vagy akár lépészaj csökkentő alátét, gyorsan és egyszerűen fektethető, ragasztó használata nélkül. A padló alkalmas padlófűtés rendszerekhez, hővezetési ellenállása alacsony. A burkoláshoz alkalmas aljzat típusok: beton/cement, rétegelt lemez, OSB, farostlemez, kő, kerámia, tömör szerkezetű PVC padló. Nem fektethető a termék puha szőnyegre, párnafás rendszerekre.
  • 100%-ban vízálló és csúszásmentes: Nem okoz problémát a kiömlő víz vagy a gyakori felmosás. A lakás bármelyik helyiségében gond nélkül használható akár fürdőszobában és függőleges falakra is.
  • Kitűnő mérettartás: Ellenáll hidegnek és melegnek egyaránt, a páratartalom váltakozása sem okoz problémát. A dilatáció rendkívül kis mértékű, az egyes padlóburkolat elemek szoros záródása okán penész- illetve kártevő veszély nem fenyegeti.
  • A gyerekek és házi kedvencek számára is biztonságos: Nem kell aggódni a sérülések miatt, a padló bírni fogja még a legnagyobb igénybevételt is, legyen szó akár házi állatokról vagy gyerekjátékokról.
  • Karc- és horpadásálló: A bútorok hosszú idő elteltével sem hagynak nyomot. A 0,3 mm vastag koptatóréteget kapott, a termék karcállósága és kopásállósága kiemelkedő.
  • Komfortos: Melegburkolat, kellemes járáskomfortot biztosít és hangelnyelő tulajdonsággal bír –felfogja a lépések zaját, így optimális belső hangszigetelést nyújt.
  • Könnyen takarítható: A padló antibakteriális felület egyszerűen és könnyen tisztítható. Baktérium, szennyeződés, víz nem jut át rajta, ellenáll a foltoknak és a vegyszereknek.
  • Környezetbarát: 100%-ban újra hasznosítható, környezetbarát alapanyagokból készül, használata alacsonyabb öko lábnyomot eredményez.
  • Strapabíróbb, mint a vinil: Nagy előnye a merev mag, amely összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite = Ásványi Polimer Kompozit) sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos vinil és klikkes padlók. Élethűen visszaadja a faburkolatok mintázatát, fényállósága kitűnő. Környezetbarát alapanyagokból készül, 100%-ban újra hasznosítható, ártalmatlan a környezetre és az emberi életre.
  • Tűzálló, káros anyagoktól mentes (formaldehid mentes).

Lépjen velünk kapcsolatba bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk.

 

Decko Hungary