Gewiss Hungária Kft. – Chorus - Minden környezethez illeszkedő kivitelezés

Chorus - Minden környezethez illeszkedő kivitelezés

A Chorus a GEWISS moduláris szerelvényeinek széles skáláját tartalmazó innovatív terméksorozata, amely a GEWISS vezeték nélküli és a Home & Building megoldásainak köszönhetően bővíthető és integrálható.

A termékcsalád szerelvényei a ONE, GEO és LUX technopolimer vagy egyéb válogatott alapanyaggokból készülő díszítőkeretei széles szín és felület választékban érhetőek el, mind kerek vagy szögletes kötődobozokba egyaránt illeszkednek megegyező szerelőkeretüknek köszönhetően, amely szükségtelenné teszi a további szerelőadapterek alkalmazását.

A szerelőkeretek technopolimer anyagból készülnek csavaros vagy rugós kivitelben, erős merevítő bordákkal a beszerelés közbeni megfelelő stabilitás biztosítás érdekében. A szerelőkeretek oldalain található hosszúkás nyílások lehetővé teszik a szögletes vagy kerek szerelvénydobozok egy sorba való illesztését. Oldalsó csatlakozókkal felszereltek a keretek egymáshoz való illesztése érdekében, amelyek lehetővé teszik többféle férőhelyes rendszerek kiépítését akár vízszintes, akár függőleges kialakítással.

Gewiss Hungária Kft. – Chorus - Minden környezethez illeszkedő kivitelezés

A Chorus termékcsalád díszítőkeretei minden környezetet összetéveszthetetlen stílussal ruháznak fel egyedülálló kivitelezésüknek, kiváló tartósságuknak és válogatott anyagiaknak köszönhetőek.

A ONE sorozat keretei diszkrét és klasszikus megjelenésükkel mindazok számára kiváló választást nyújtanak, akik otthonukat az egyszerű vonalvezetés jegyében képzelik el. 100%-ban technopolimer alapanyagokból készülnek, festett, fém és pasztell színekben vásárolhatóak akár különböző mintázatokkal.

Ezzel szemben a GEO sorozatot minimalista megjelenésű környezetbe ajánljuk szabályos és letisztult vonalainak köszönhetően.

A LUX termékek alapanyagaikból és színeikből eredő innovatív megjelenésüknek köszönhetően a belső tereket kifinomultabbá varázsolják. Fa-, bőr- vagy kőhatású keretek, illetve különleges alapanyagokból (fém és üveg) készült termékek is szerepelnek a termékpalettában.

 

Gewiss Hungária Kft.