IGEPA 2R - Dizájnos hangelnyelő textil

Dizájnos hangelnyelő textil

PONGS SILENCIO®

Egy alapanyag gyártó, amely tovább gondolta a megjelenést és egyedi tulajdonságokkal ruházta fel textiljeit.

A SILENCIO® sokféle színben kapható, digitálisan is nyomtatható magas részletességű képpontossággal (505 cm-ig), így ideális anyag belsőépítészethez, különösképpen ahol a helyiség akusztikai tulajdonsága rendkívüli jelentőséggel bír. Rendkívül égésgátló, PVC mentes Trevira CS textilből készült alapanyag.

A SILENCIO® egy háromdimenziós megjelenésű akusztikus szövet, mely hangelnyelő tulajdonsága révén pozitívan befolyásolja a hangérzékelésünket. A funkcionalitást és az esztétikát egyedülálló módon köti össze, ezáltal létrehozva egy széleskörűen alkalmazható textilt.
Texturált felületéből és a jól behatárolt betekintési szögétől függően lenyűgöző fényjátékokat varázsolhatunk elő a falakon, a mennyezeten vagy a tárgyakon. A textil modern, kitűnő kontrasztú, ugyanakkor erőteljes érzelmi vonzerővel bír.

IGEPA 2R - Dizájnos hangelnyelő textil

Egy kompakt zajgyilkos, profik által kifejlesztve: SOUNDLEAVES®

A holland Incatro Room Acoustics cég beltéri-akusztikai szakértőinek egy olyan terméket sikerült kifejleszteniük, amely kompakt módon garantálja a hangelnyelést, ezáltal tapasztalhatja meg a lehető legoptimálisabb szobaakusztikát és a velejáró előnyöket: a jólétet és a teljes kényelmet.

A Soundleaves® olyan levél alakú beltéri elem, melynek célja a zavaró környezeti hangok szétszóródásának csökkentése.

IGEPA 2R - Dizájnos hangelnyelő textil
A PONGS SILENCIO® hangelnyelő textil ideális kiegészítője akusztikus fal- és mennyezeti rendszereknek, valamint térelválasztók és design elemek számára.

Használhatjuk keretre feszítéssel, tárgyak bevonására – lásd: Soundleaves® -, vagy akár a teljes fal és mennyezet behúzására egy egyszerű felfúrható panel segítségével.

 

Bővebb információért keresse Török Alexandra kiemelt ügyfélkapcsolati managert:
a.torok@igepa.hu
+36 70 627 6311