Bagi Viktória

Bagi Viktória


Bemutatkozás:
Azt gondolom, hogy egy sikeres és boldog embernek mondhatom el magamat, hiszen imádom, amit csinálok, és hatalmas örömmel tölt el, hogy mindig újat és újabbat alkothatok. A lakberendezéshez rengeteg kreativitás szükséges, hiszen nincsen két egyforma enteriőr, mindig mást alkotunk az ügyfeleink igényeinek megfelelően, továbbá hatalmas bizalmat igényel felénk, mivel évekre tervezünk. Éppen ezért szoktam minden ügyfelem számára valami különlegeset, egyedit tervezni, ahol az elkövetkezendő 10-20 évet szívesen tölti.

A lakberendezés egy olyan szakma, ahol fontos, hogy az ember folyamatosan naprakész legyen, ugyanis percről percre jelennek meg új anyagok és technikai vívmányok melyeknek ismerete nélkülözhetetlen. Igyekszem rendszerint nyomon követni az újdonságokat, részt venni kiállításokon, szakmailag fontos eseményeken, képzéseken és pályázatokon.

Megtiszteltetés számomra ügyfeleim bizalma, hogy beengednek otthonaikba és bepillantást nyerhetek személyes szokásaikba, életükbe, a számukra tökéletes otthon megtervezéséhez!

 

Szakmai sikerek:

2017: A „Style & Draw” pályázaton a Geo’96 Kft. & KŐ-TÁR különdíjazottja
2016: A Design+ kiállítás keretein belül megrendezett “Kreatív kirakat” pályázat győztese
2016: “Az év pályakezdő lakberendezője 2015” pályázaton a Villeroy & Boch által legszebbnek választott fürdőszoba
2016: “Az év pályakezdő lakberendezője 2015” pályázaton a Geo’96 Kft. & KŐ-TÁR által kiválasztott legszebb pályamunka az általuk forgalmazott és betervezett természetes kőburkolatok alapján
2016: “Az év pályakezdő lakberendezője 2015” pályázaton a Junior Art Center által választott legszebb pályamunka
2016: A “Style & Draw” pályázaton a Rigips által legszebbnek ítélt pályamunka

Bagi Viktória

KÉPEK