Csorba Tünde

Csorba Tünde


Szakmai tanulmányok:
2008 – gépészmérnöki diploma megszerzése
2013 – lakberendező szakirányú végzettség megszerzése
2015 – lakberendező mesterképzés megszerzése

Hobbi szinten már több éve foglalkoztam lakberendezéssel, mielőtt az OKJ-s képzésbe belevágtam volna. Legfőképpen a maradandót és szépet alkotni vágyás inspirált, amellett, hogy úgy éreztem, végre megtaláltam az igazi hivatásomat.

Célom a régi értékek megőrzése, a történelmi stílusok felelevenítése, élettereink otthonossá tétele, hogy azok ismét kényelmesek, hívogatóak és melegséget árasztóak legyenek. A modernizációnak nem kell megfojtania a szépséget. Hiszem, hogy a mai igényeket minden apró részletig kielégítő enteriőr is lehet klasszikusan gyönyörű. A régi tárgyak életet adnak a legmodernebb otthonoknak is, még ha ehhez át is kell alakítani őket. Minden lakótér teljesebb lesz egy csipetnyi eleganciától.

Gépészmérnöki ismereteim sokat segítenek a tervezésben és a szakemberekkel való kommunikációban is. Egy profi kivitelező csapattal dolgozom együtt, akiknek szintén fontos a minőség.

Lakberendezői tervezés mellett foglalkozom még szín- és stílustanácsadással, home staginggel és lakberendezői tanácsadással is. Fő szakterületem a magánlakások, de terveztem már irodáknak, sőt templomnak is.

Bővebb információért látogassa meg honlapomat. A facebook oldalamon követheti cikkeimet és ötleteimet, melyek a blogomra is felkerülnek – minden, ami klasszikus.

Csorba Tünde

MUNKÁK

KÉPEK