Eczetiné Schafer Anett

Eczetiné Schäfer Anett


Eczetiné Schäfer Anett, okleveles lakberendező, látványtervező és családanya vagyok. Lakberendezőként és édesanyaként is fontosnak tartom, hogy a személyre szabottan kialakított ingatlan az ott élők életmódjának, életstílusának, világfelfogásának megfelelő legyen.

Megrendelőim azért fordulnak hozzám, mert otthonuk kialakítását hosszútávra tervezik, a legjobbat szeretnék. Az álmaik megvalósításához befektetnek: emlékeket, energiát és nem utolsó sorban pénzt. Ezért törekszem arra, hogy ne csak új bútorokból, hanem meglévő elemek megtartásával, átalakításával hozzak létre egy új, izgalmas enteriőrt. Úgy gondolom, hogy otthonunknak nem kell minden, hozzánk betérő embernek tetszenie- a külső szemlélőnek rólunk meséljen, ugyanakkor számunkra meghitt, biztonságos legyen és minket szolgáljon-; azonban a megtalált összhang kellemes benyomást keltsen.

Mindez megtekinthető virtuálisan is, ugyanis az ingatlanban rejlő lehetőségeket, elképzeléseket, terveket 3D látványtervek, fotorealisztikus képek és videók segítségével illusztrálom.

Szívvel-lélekkel azon dolgozom, hogy a megrendelő számára kényelmes, harmonikus és nem utolsó sorban funkcionális otthont teremtsek.

Eczetiné Schäfer Anett

MUNKÁK

KÉPEK