Káplán Zsuzsa

Káplán Zsuzsa


Káplán Zsuzsa vagyok, gazdasági és marketing végzettségem után a lakberendező szakma rejtelmeibe vetettem magam bele, miután saját házunkat megterveztem és több társasházat is projektmenedzseltem. Mindig is foglalkoztatott, hogy az épített környezet milyen hatással van ránk, a fények, színek, anyagok és tárgyak. A Stílusháznál végzett tanulmányaim és azóta szerzett tapasztalataim világítottak rá arra, milyen sokrétű szakma a lakberendezés. Egy olyan komplex tudást igényel, mely magában foglalja az térergonómiai ismereteket, a színek, stílusok és anyaghasználat ismeretét, gépészeti, villamos és építészeti tudást is, és nem utolsósorban a legfrissebb trendeket.

Számomra a lakberendezésben nagyon fontos, hogy egy tér élhető, otthonos és használható legyen, egy olyan időtálló környezet kialakítása, mely élettérben jól érezzük magunkat. A lakberendezői tervezésben a megrendelő igényeit, álmait szeretném megvalósítani a funkcionalitás, esztétika és a rendelkezésre álló anyagi források összehangolásával.

Kivitelezői oldal is nagyon közel áll hozzám, hiszen az építőipari terület gyerekkorom óta jelen van életemben családi építőipari vállalkozásunknak köszönhetően. Projectmenedzserként nap, mint nap dolgozom együtt különböző szakági tervezőkkel és kivitelezőkkel, mely szoros együttműködést és koordinálást kíván. Ez nagyon fontos egy új otthon kialakításában vagy felújítás kapcsán, hiszen egy terv megvalósítható is kell, hogy legyen.


Élhető otthonok, személyre szabott, értékálló terek

Káplán Zsuzsa

KÉPEK