Bartha Eszter

Király Eszter


Eddigi életem során több mindennel foglalkoztam, mivel sok minden érdekel… Terveztem magamnak gyerekszobát, havonta átrendezve, majd festettem a lakásban kedvemre… Mikor már nem volt mit festenem, kimentem a lakásból: a lépcsőházat is lefestettem. Mikor már minden rendben volt, akkor mentem a családtagokhoz, szomszédhoz vagy a barátokhoz, és ott tettem vettem szépítettem. Azután meg lett az első kislakásom, és megint volt mit terveznem, rendeznem és persze festenem.

”Örököltem” szakmát a családomtól, és kijártam más utakat is, megszerezve ezáltal a rengeteg tapasztalatot… miközben az úton felismertem, valahogy mégsem vagyok a helyemen. Végül ezek által a Lakberendezésben találtam meg valós önmagam.

A legjobb döntésem volt a Stílusház Művészeti Magániskolában eltöltött időszak, ahol évfolyamelsőként végeztem 2019-ben. A lakberendezés volt az a terület, amit szívemből választottam, megingathatatlanul, és azóta sem vágyom másra. Ez a fajta lelkesedésem, kíváncsiságom és szerelmem a hivatásommal átitatja a munkásságomat, a mindennapjaimat, a Megbízókkal történő együttműködésemet ugyanúgy, ahogy a mindenre kiterjedő alapos és körültekintő tervezést is.

Újat és megfelelőt alkotni nagy felelősséggel jár. Számít a költségvetés, számítanak az igények – minden egyes családtagnál külön-külön is -, számít a helyszín, a méret. Semmit nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a feladat összetett, és sokrétű.

A recept így szól: végy egy lakberendezőt, mond el neki a kívánságaidat, adj hozzá egy cseppnyi bizalmat, szórd meg ötletekkel, várj amíg a tervek életre kelnek és kibontakoznak, keverd meg egy kicsit a saját vágyaiddal, hagyd leülepedni, majd fogadd be a látványt és élvezd a gyümölcsét…
Ha az alapok rendelkezésre állnak, ebből közösen csak jó sülhet ki…

Elismerések:
ARCHLine.XP Hónap képe pályázat – Kiemelt kép 2019. január
ARCHLine.XP Hónap képe pályázat – Kiemelt kép 2019. június

Publikáció:
Otthon Magazin – Kislakás különszám 2020/4. ”Beépített kényelem”
Lakbermagazin – „Korábbi cselédlakás teljes felújítása régi budapesti belvárosi bérházban”

Bartha Eszter

MUNKÁK

KÉPEK