Köntös Mónika

Köntös Mónika


Egy stílusos otthonban felébredni, a családunkkal együtt lenni, vendégeket fogadni vagy egy fárasztó nap után hazatérni felüdítő érzés. Megalapozza hangulatunkat, meghatároz minket, vagy akár mások rólunk kialakított véleményét is befolyásolja.
Egy enteriőr megtervezésénél a stílusosság mellett, azonban szem előtt kell tartani a műszaki és funkcionális elvárásokat is, melyek otthonunkat biztonságossá és kényelmessé varázsolják.
Célom, hogy Megrendelőim igényei szerint, olyan otthonokat, tereket hozzak létre, melyek időtállóak, komfortosak, egyediek és hangulatosak.

Lakberendezőként 2018-ban dicsérettel végeztem a Junior Art Center-ben, azóta számos családi ház, lakás és nyaraló enteriőrjének kialakításán dolgoztam. Tanulmányaim alatt másik két lakberendezőhallgató társammal létrehoztuk a RoomUp Interior Design-t, így nagyobb projektek esetén akár csapatban is vállalunk tervezést. A 2019-es évi Construma kiállítás Design Generációk standjának egyik tervezőjeként részt vettem kiállítási stand tervezésében és kivitelezésében is.

Köntös Mónika

MUNKÁK

KÉPEK