Major Melinda

Major Melinda


Major Melinda vagyok, enteriőrtervező, könnyűipari mérnök, a Creative Image Interior Design alapítója. Nálam a kreativitás, a stílus és a design szeretete, illetve a belsőépítészet iránti kíváncsiság már gyermekkoromban kezdődött.

„A képzelőerő mindennek az alapja.
Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.”
– Albert Einstein

Örök igazság ez a gondolat, amely a munkám alapját jelenti.

2008 nyarán végeztem az Óbudai Egyetemen, okleveles könnyűipari mérnökként.

Tanulmányi és szakmai Erasmus ösztöndíjasként több alkalommal Németországban tanultam, Ludwigshafenben és Reutlingenben, majd éveken keresztül mérnökként dolgoztam Budapesten.

Ezt követően a Lakberendezők Országos Szövetségének tagiskolájában, a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolában végeztem lakberendezőként, ahol az Évfolyam Hallgatója lettem. Már tanulmányaim ideje alatt a szakmán belül kezdtem dolgozni.

Filozófiám:

„Minden Rólad szól. Az álomotthonod közelebb van, mint gondolnád.”

A tervezési folyamatban nagy hangsúlyt kap a kreativitás, a funkcionalitás és a minőségi anyagok alkalmazása. Egyedi térszervezési megoldásokkal és különleges design elemek alkalmazásával alakítom a megrendelőim igényeire az enteriőrt.

A kreatív inspirációt a tervezéshez sok esetben a sportból, leginkább a futásból nyerem. Futás közben születnek a legkreatívabb ötletek, a legjobb téralakítási megoldások, melyek azután az ügyfeleim kényelmét szolgálják.

Küldetésem:

Munkám során legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a megrendelőim egyedi igényei alapján lakásból otthon születhessen.

Otthon, egy olyan egyedi és különleges élettér, ahol jó élni és ahová mindig öröm hazaérni, bárhol is jártunk a világban.

Szakmai elismerések:

  • Év Moodboardja pályázat 2023 – Szintetika Kft. különdíj
  • Az Évfolyam Hallgatója 2022 – Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

Fordulj hozzám bizalommal!

Major Melinda

KÉPEK