Présel Nikolett

Présel Nikolett


Takácsné Présel Nikolett vagyok, Ipari termék és formatervező mérnök és lakberendező.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbym is. Nem csak magam kedvtelésére tervezek és szépítem meg az otthont, hanem másoknak is örömet okozok egy otthonon kialakításában.

Már óvodában rajzoltam és terveztem, bár akkor még ruhatervező akartam lenni. Ahogy nőttem egyre jobban érdekeltek a házak illetve a belső terek tervezése. Kedveltem a kézügyességet igénylő és kreatív feladatokat. Már akkor tudtam, hogy tervező szeretnék lenni.

Tanulmányaimat az Óbuda Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán végeztem enteriőr szakirányon, diplomámat 2016 tavaszán szereztem meg. Egyetemi tanulmányaim mellett elvégeztem a Junior Art Center lakberendező képzését. Lakberendező képzés folyamán folyamatosan a szakmában töltöttem a szabadidőmet, hogy minél több ismeretet sajátíthassak el. Valamint azóta is igyekszem nyitott szemmel járni és új dolgokat tanulni, amivel az ügyfelek igényeit maximálisan kielégítem.

Több lakberendezési stílusban is tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus áll hozzám közel. Tervezés során legfontosabb az ügyfél igényeinek és funkcionális otthon kialakítása az elképzelt stílussal karöltve.

Présel Nikolett

MUNKÁK

KÉPEK