Támba Melinda

Támba Melinda


Tervező Tag

 

+36 30 354 3 407
melinda.tamba@gmail.com

instagram.com/melanzs_design

1985-ben születtem Budapesten. Kisgyerekkorom óta vonzódom a művészetek, főleg a belsőépítészet, lakberendezés és enteriőr tervezés iránt.

Más területen eltöltött sok évnyi munka után eljött az életemben az pont, amikor feltettem magamnak a nagy kérdést, hogy mivel is szeretnék igazából foglalkozni? Mi érdekel? Mit szeretek csinálni? Kreatív területen érzem igazán otthon magamat, ahol tervezhetek, alkothatok, segíthetek másoknak ötleteinek és álmainak megvalósításában. Így eldöntöttem, hogy a gyerekkori álom ne maradjon csak álom, hanem valósuljon is meg. Így 2018-ban elvégeztem egy OKJ-s lakberendező szakot. Még új vagyok a szakmában, sok elkészült munkám nincs még, de lelkes vagyok, szeretek új stílusokat, irányzatokat felfedezni és szakmailag folyamatosan fejlődni.

Elsősorban a modern formavilágot kedvelem, mert nagyon mai, trendi, letisztult és jól kombinálható. A geometrikus formák és minták, kifejezetten a csíkok nagy szerelmese vagyok! Erőszeretettel használom a mindennapokban és tervezések, dekorálások folyamatában is. A monokróm színeket kedvelem legjobban, mert nyugtató hatással bírnak, jól kombinálhatóak más erőteljes színekkel is. Persze mindezek mellett nyitott vagyok minden stílusra és színvilágra 🙂

A redesign, újrahasznosítás nagy híve vagyok. Minden háztartásban fellelhető egy-egy bútordarab, kiegészítő vagy kedvenc tárgy, amit évek óta nem használtunk, de nem akarunk,, vagy nem tudunk megszabadulni tőle, de már nem illik a környezetünkbe. Egy kis változtatással, újjá alakítással új értelmet lehet adni mindennek, hogy a lakásunk, és az életünk új ékességévé váljon.

Támba Melinda

KÉPEK