Tengely Sándor

Tengely Sándor


Tervező Tag

 

T-Studio Építészeti és Belsőépítészeti Tervező Vállalkozás
H-3200 Gyöngyös, Kolozsvári u. 15.

+36 20 488 1169
info@studio-t.hu

 

www.studio-t.hu

Otthonunk az élet központja, a családi élet színtere. Nagyfokú bizalom kérdése, hogy kit engedünk be és kinek mutatjuk meg. Építése, átalakítása, felújítása során fontos szempont, hogy kivel beszéljük meg és kinek a segítségével valósítjuk meg álmainkat, elképzeléseinket.

A legszerencsésebb megoldás, ha ezt az összetett feladatkört egy olyan személy végzi, akinek szaktudásában, korrektségében megbízunk, és aki képes összehangolni az építészeti- és belsőépítészeti tervezés, valamint a kivitelezés bonyolult folyamatát.

Minden esetben az ügyfél igényei, elképzelései szabják meg azt az irányt, melynek mentén megtervezek egy házat, lakást vagy egy leendő belső kialakítást. Az építészet és belsőépítészet szépsége épp abban rejlik, hogy nincsenek szokásosan alkalmazandó sémák, sablonok – minden terv egyedi.

Mivel az építészet, belsőépítészet és a lakberendezés közötti határok összemosódnak, nehéz lenne különválasztani, meddig tart maga az építészet és hol kezdődik a lakberendezés – mindhárom tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja: az ideális, otthonos lakókörnyezet kialakítását, kezdve a házak tervezésétől annak belső kialakításáig.

Tengely Sándor magasépítő üzemmérnök vagyok.
1988-ban a Debreceni Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán végeztem.
Építész tervezői tevékenységet magántervezőként 1990-től folytatok.
1995-ben alapítottam vállalkozásomat, mely építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel foglalkozik.
1996-ban lakberendezői képesítést szereztem, mely ideálisan kiegészíti az építészeti tervezési tevékenységemet.

Tengely Sándor

KÉPEK