Tokai Veronika

Tokai Veronika


2016 óta foglalkozom tervezéssel, az első igazán nagy projektem a saját házunk belső tereinek megálmodása, kialakítása volt. Azóta ügyfeleim otthonát, nyaralóját vagy éppen üzletét alakítgatom a tervezőasztalon stílusos terekké.

Lakberendezőként főként a modern stílusok vonzásában élek, kedvelem a loft, vintage stílusú elemeket, az eklektikát, az újrahasznosítást, de szívesen tervezek elegáns, reprezentatív belső tereket is akár modern, akár klasszikus stílusban. Bármi jöhet, ami kihívást jelent a kis költségvetésű felújításoktól, átalakításoktól kezdve az alapoktól megkomponált enteriőrökig. Szívesen konzultálok a kivitelezés folyamán a mesteremberekkel, hogy a megvalósult tér tökéletesen a látványterveket tükrözze.

A tervezés során alapvető szempont számomra, hogy az enteriőr a célnak megfelelően hibátlanul működjön a mindennapokban, ugyanakkor a funkció mellett a design, valamint az adott tér egyedi, személyes jellege is tökéletesen érvényesüljön.

Egy tér berendezése/átrendezése nem egyszerű feladat. Lakberendezőként jól látom az adott térben rejlő lehetőségeket és olyan megoldásokat ajánlok a megbízóimnak, melyek alkalmazásával az adott tér esztétikus és jól használható lesz a mindennapokban.

Tokai Veronika

KÉPEK