Zámborszky Éva

Zámborszky Éva


Tervező Tag

 

+36 70 451 7574
lakber@zamborszkyeva.hu

Skype: avenus143

www.zamborszkyeva.hu

Mit művelek mint lakberendező?
Szép, stílusos, élhető otthonokat tervezek elfoglalt embereknek.

Milyen az élhető, legjobb otthon?
Ez az a kérdés, amire nincsen két egyforma válasz, Csak Te tudhatod, milyen otthonra vágysz. Abban viszont biztos lehetsz, hogy szaktudásommal, segítségemmel profi módon megvalósítjuk álmaidat, mert elképzeléseidet összefésüljük és a lakberendezés nyelvére lefordítjuk.

Mire számíthatsz?
Izgalmas, különleges, jól működő megoldásokra. A sablonos módszereket nagy ívben kerülöm, a „konzervet” meghagyom másoknak. Minden munkámba beleviszem az egyediséget, tökéletesen Rád szabva, mert ez a Te otthonod lesz, nem az én önmegvalósításom.

Miért engem válassz?
mert a tervezéstől át a dekorálásig végigviszem a munkát Veled együtt
mert ha igényled, részt veszek a kivitelezés lebonyolításában, együttműködöm építésszel, gépésztervezővel, vannak kivitelezőim, akikkel évek óta együtt dolgozom.

Neked ez könnyebbség lehet, ha nem ismersz jó szakembereket, garancia, hogy nem lépnek le a pénzeddel, velük értjük egymás nyelvét, így azt az eredményt kapod, amit együtt megtervezünk – de akár a kulcsot is a kezembe adhatod és akkor gyere, ha elkészült minden 🙂
tudom, melyik cégnél érdemes vásárolni, mert az korrekt, pontos, megbízható.

Miért higgy nekem?
1999 óta dolgozom szabadúszó lakberendezőként, tagja vagyok a Lakberendezők Országos Szövetségének – itt évekig elnökségi tagként is közreműködtem.

Pályafutásom alatt számtalan szép otthont rendeztem már be eddig is. Mindig megtalálnak a komoly munkák, a picurka, 32 négyzetméteres többfunkciós lakástól a bonyolult szerkezetű tetőtereken át a négyszintes, alternatív fűtésű csupa íves, üveges házig sokféle megbízásom volt/van folyamatosan.

Online, offline minden olyan lében kanál vagyok, amelyikben érdemes. Rengeteg írásom jelent már meg Interneten és lakberendezési újságokban is olvashattad a cikkeimet. Több kiállítás van bár mögöttem, anno Bútorvilág és BNV Trendszigetek, Construma lakberendezői enteriőrök, hogy csak a legnagyobbakat említsem.

Frusztrál a sok kiadás és még lakberendezőre is költsél? Miért is?
Nem kevés ám a tanulópénz… Az életminőséged és több millió forintod a tét.

 

Indul az SOS Skype tanácsadásom is. Meg még…

Van egy jó mondás: az amatőr azt csinálja, amennyit tud, a profi meg azt, amit kell.

Ha már az első otthonodat sem szívesen építenéd az ördögnek, alkossunk együtt vagy bízd rám a tervezést és a lebonyolítást. Én az álmaidat nem ellopom, hanem kifényesítem.

Zámborszky Éva

KÉPEK