Dekor, kert és egyéb

EWOplank UltraShield WPC burkolat

Posted by Exotic Wood Kft. on 19:31 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Szakértő szemmel | 0 comments

EWOplank UltraShield WPC burkolat

“Szakértő szemmel” rovatunkban az Exotic Wood Kft. ismerteti az általa forgalmazott minőségi teraszburkolatok előnyeit.

read more

Függönyválasztás

Posted by Lakberendezők Országos Szövetsége on 11:34 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Hasznos ötletek, tanácsok | 0 comments

Függönyválasztás

Minden helyiséghez megtalálható a megfelelő árnyékolási mód, a legjobb fazon, szín, és minta. Attól függ, milyen funkciót tölt be a függöny elhelyezése, és milyen helyiségben használjuk. Ha azt szeretnénk, pl. a hálószobában, hogy meghittséget sugalljon, és nem szeretnénk nagy fényárban felébredni reggelenként, akkor egy nehéz, vastag függönyt válasszunk, amely kizárja a nagy fénymennyiséget, és szigeteli a szobát.

read more

Kert és terasz – Kerti bútorok

Posted by Dr. Németh Gábor on 07:50 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Termékajánló | 0 comments

Kert és terasz – Kerti bútorok

A legkényesebb téma mindig az erkély berendezése. A környezethez illő stílusban, harmonikus, könnyen tisztán tartható – és megannyi kritérium, melynek meg kellene felelni. Íme, pár ötlet kerti bútor vásárláshoz!

read more

Hasznos szobanövényeink

Posted by on 12:08 in BLOG - Dekor, kert és egyéb | 0 comments

Hasznos szobanövényeink

Az utóbbi években egyre többet foglalkozunk a környezet szennyeződésével. Sokan azonban úgy gondolják saját lakásuk vagy munkahelyük menedéket jelent, pedig sajnos a négy fal közötti tartózkodás is okozhat fejfájást, rossz közérzetet és nem pusztán, az állott levegő miatt.

read more

Kert és terasz – Itt a legújabb napvitorla

Posted by on 06:09 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Termékajánló | 0 comments

Kert és terasz – Itt a legújabb napvitorla

Napvitorlát május óta találni a Rollstar kültéri árnyékolótípusai között és ezen rövid időszak is megmutatta: a napvitorla nagyszerű és népszerű árnyékoló.… És itt jönnek az egyedi igények, amelyek máris életre hívták a Rollstar-napvitorlák új generációját, az Idea-Comfort állítható és feltekerhető napvitorlát.

read more

Kert és terasz – Panelerkélyek árnyékolása

Posted by on 06:06 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Termékajánló | 0 comments

Kert és terasz – Panelerkélyek árnyékolása

Az utóbbi időben egyre több panelépület szépül meg, legtöbbjük pályázati pénzből, ami üdvözlendő, hiszen hazánkban minden ötödik ember panellakásban él. A felújítások nyomán élhetőbb otthonok születnek, de a nyár igencsak próbára teszi a panellakókat: a felforrósodó épületek ontják magukból a meleget, tehát árnyékolni kell! De milyen árnyékoló kerüljön a panellakás erkélyére?

read more

Dekor – Karácsonykor minden átváltozik

Posted by on 10:01 in BLOG - Dekor, kert és egyéb | 0 comments

Dekor – Karácsonykor minden átváltozik

Az, hogy az ajándékok fele még hiányzik és az utolós “áruház támadó roham” még hátra van, nem gond – előbb-utóbb meg lesz minden, ám a dekort se felejtsük ki! Az igazi karácsonyi hangulathoz feltétlenül hozzátartozik a feldíszített karácsonyfa, a girlandok és egyéb dekor elemek, és akkor még az ünnepi asztalról (értsd: teríték) még nem is beszéltünk.

read more

Dekor – Halloween dekoráció 2011

Posted by on 12:40 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Hasznos ötletek, tanácsok | 0 comments

Dekor – Halloween dekoráció 2011

Közeleg a halottak napja, és bár nálunk ez egy csendes, temetőlátogatós, emlékezős ünnep, talán érdemes átnézni a nagy víz másik oldalára, Amerikába, ahol mindez (természetesen) teljesen másképp van.
A Halloween odaát egy igazi fesztivál hangulatot idéz. Álarcba és maskarába öltözött gyerekek járják körbe a szomszédokat cukorkáért. “Trick or Treat” azaz megajándékozol, vagy megviccellek – olyasmi ez, mint nálunk a karácsonyi regölés.

read more

Spatrend Expo – Jacuzzi kiállítás és vásár

Posted by on 11:54 in BLOG - Dekor, kert és egyéb | 0 comments

Spatrend Expo – Jacuzzi kiállítás és vásár

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2011. augusztus 19-e és 28-a között megrendezésre kerülő ürömi SpaTrend Expo-ra, az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Masszázsmedence és Kerti Bútor Vásárra. Kiállításunk Augusztus 20-án is várja kedves látogatóit.

read more

Kert és terasz – Kültéri fa kandallók, remek és modern designnal

Posted by on 10:36 in BLOG - Dekor, kert és egyéb, BLOG - Termékajánló | 0 comments

Kert és terasz – Kültéri fa kandallók, remek és modern designnal

A „Zero” nevezetű kandalló az „O” alakjáról kapta a nevét. Az O közepén helyezkedik el a tűzrakó hely és körülötte, körbe pedig egy padrész lett kialakítva. Ez alatt van a fatároló rész, hogy mindig kényelmesen hozzáférjünk a megfelelő mennyiségű tüzelőanyaghoz. Könnyen karban tartható.

read more
OTP lakástakarékTrilakMAXCITYSolthy GallerySZéplak