Miért érdemes LOSZ tagnak lenni?

Mit nyújt Önnek a LOSZ tagság?

 

Miért érdemes LOSZ tagnak lenni?A Lakberendezők Országos Szövetsége folyamatosan várja tervezők, belsőépítészek, iparművészek, lakberendező hallgatók, valamint a szakmához közel álló cégek jelentkezését.

 

 

Mint minden szakmai szövetség, a LOSZ is egyenrangú partnerek köteléke, akik közös célok megvalósítása érdekében együttesen képviselik a szakmát. Ebből értetődően ez a szövetség olyan lesz, amilyenné mi magunk alakítjuk.

 

A LOSZ tagság előnyei:

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége szakmai szövetséget nyújt minden tagja számára.

Tagok lehetnek lakberendezők, belsőépítészek, iparművészek, lakberendező hallgatók, valamint a szakmánkhoz közel álló iparosok és kereskedő cégek egyaránt.

A gazdasági nehézségek idején különösen fontos az összefogás. A gyártó, illetve forgalmazó cégek tervező tagjainkon keresztül bővíthetik ügyfélkörüket, lakberendezőink pedig hasznos ismeretekkel gyarapodhatnak és az együttműködés révén anyagi előnyökre is szert tehetnek.

 

 

Krebsz Zsuzsanna„Amikor megkaptam a lakberendezői végzettségemet dokumentáló bizonyítványomat, első teendőm volt belépni az akkor éppen csak megalakult LOSZ-ba. Kezdőként nem tudhattam, boldogulok-e majd ezen a pályán? S, ha nem kaptam volna folyamatosan segítséget ettől a szakmai közösségtől, nem sikerült volna zökkenőmentesen elindulnom, majd a mai napig fejlődnöm a lakberendezés szinte minden területén. Az első weboldalamat is a LOSZ-nak köszönhetem, ahogy számos szakmai utat külföldi gyárlátogatásokra és trendmeghatározó kiállításokra.

Nem is szólva azokról a sok esetben évtizedes partneri kapcsolatokról, amely cégekkel, kivitelezőkkel, gyártókkal a szövetség keretein belül ismerkedtem meg. Megbízható üzleti kapcsolatok nélkül egy tervező sem boldogulhat, ha a tervei megvalósulását is nyomon követi. Lehetőséget nyújt szövetségünk pályázatokon indulni és kiállításokat tervezni, szervezni. Ezek olyan lehetőségeket jelentettek számomra, melyek jelentősen befolyásolták, pozitív irányban, a pályám alakulását. Visszajelzést és megerősítést kaptam arról, hogy jó úton járok, illetve olyan máshol nem beszerezhető ismereteket szerezhetek itt a továbbképzések során, melyek házhoz jönnek, nekem csak annyi a dolgom, hogy időt szakítsak a részvételre.

Hogy mit nyújt számomra még a LOSZ? Egy olyan azonos érdeklődésű, kreatív közösséget, ahol nem vagyok egyedül, hiszen mindenki ugyanazokkal a leküzdendő problémákkal, megválaszolandó kérdésekkel találkozik, amikről már csak beszélgetni is jó. S, ha jogi problémám adódna például a szerződéskötéssel vagy a lakberendezési munka szerteágazó más területén, Etikai Bizottságunk és jogászunk szakértő segítségére is számíthatok.”

Krebsz Zsuzsanna (2004-ben és 2007-ben az Év lakberendezője)

 

 

 

Tervezőink, pártolóink, hallgatóink

 • Kapcsolati rendszerünkben olyan erő rejlik, mely megsokszorozza lehetőségeinket, szélesíti látókörünket, tudásunkat. Plusz energia, melyet okosan használva sikeressé válhat.
 • A szakmai újdonságok nélkül – melyek ismerete ebben a szakmában is elengedhetetlenül szükséges – nem válhatunk sikeres tervezővé. Ezért rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, szakmai napokat, gyárlátogatásokat.
 • Minden új belépőnek lehetősége van egy saját bemutatkozó oldal feltöltésére, ahol megmutathatja legjobban sikerült munkáit, rajzait, megvalósult terveit, melyek referenciaként szolgálnak a leendő megrendelőknek.
 • Segítséget nyújtunk a pályakezdő lakberendezőknek, a mentor szolgálat keretein belül. Aktív, sikeres lakberendezőktől kaphattok hasznos tanácsokat első munkáitoknál.
 • Évről évre kiírjuk az „ÉV LAKBERENDEZŐJE“ pályázatot, mely rangos szakmai elismerést jelent a pályázaton nyertes tervezőknek. A díjazottak, kivétel nélkül mind jelentős szakmai sikereikről számolnak be a nyertes pályázatot követően.
 • A Szövetség által támogatott kiállításokon alkalom nyílik a tervezőknek a nagyközönség előtti különleges bemutatkozásra.
 • A Szövetség web és a facebook oldalain folyamatos publikálási lehetőséget biztosítunk.
 • Részvételi lehetőség a cégek által kiírt pályázatokon, ahol az értékes nyeremények mellett élvezhetitek az elismerés adta további szakmai sikereket is.
 • Hirdetési felületeinken (weblap, hírlevél, social marketing felületek, stb.) kedvezményes megjelenési lehetőségeket biztosítunk tagjaink számára.
 • Érvényes tagsággal rendelkező tagjaink használhatják névjegykártyáikon, hivatalos anyagaikon a LOSZ megkülönböztető logóját, mely a tagsági jogviszonyról tájékoztat.
 • Érvényes tagsággal és tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjaink (az igazolvány felmutatásával) országosan 1150 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. A kedvezmények megismeréséhez érdemes ellátogatni a LOSZ-TAGKÁRTYA KEDVEZMÉNYEK című oldalunkra.

 

Céges tagjaink

 • Előnyt élveznek közös kiállításaink megvalósítása alkalmával.
 • Első körben a kiállítások szponzorációját mindig céges tagjaink körében hirdetjük meg, így biztosan nem maradnak le a kínálkozó lehetőségekről.
 • Automatikusan megkapják szövetségünk taglistáját, ami gyors és közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőséget biztosít számukra.
 • Minden új belépőnek lehetősége van egy bemutatkozó előadás keretében közelebb kerülni tervezőinkhez.
 • A szakmai programok szervezése során is elsőbbséget biztosítunk tagcégeink számára, legyen az akár az évente megrendezésre kerülő LOSZ konferencia, vagy akár valamelyik kiállításunkhoz kapcsolódó előadás-sorozat.
 • Minden céges tag neve bekerül a weboldalon található ismertető rendszerbe.
 • Hirdetési felületeinken (weblap, hírlevél, social marketing felületek, stb.) kedvezményes megjelenési lehetőségeket biztosítunk tagjaink számára.
 • Örömmel fogadjuk céges tagjaink közös pályázatokra vonatkozó elképzeléseit, segítünk és részt veszünk a pályázati kiírásában és lebonyolításában.
 • A Szövetség web és a facebook oldalain folyamatos publikálási lehetőséget biztosítunk.
 • Érvényes tagsággal rendelkező tagjaink használhatják névjegykártyáikon, hivatalos anyagaikon a LOSZ megkülönböztető logóját, mely a tagsági jogviszonyról tájékoztat.
 • Érvényes tagsággal és tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjaink (az igazolvány felmutatásával) országosan 1150 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. A kedvezmények megismeréséhez érdemes ellátogatni a LOSZ-TAGKÁRTYA KEDVEZMÉNYEK című oldalunkra.

 

 

Amennyiben a tagság lehetősége felkeltette érdeklődését, kérjük jelentkezzen elérhetőségeinken és mi tájékoztatjuk a következő tagfelvételi bizottsági ülés időpontjáról és a belépési feltételekről!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a LOSZ tagsággal kapcsolatos információkat a következő oldalakon is találhat.

Hogyan lehetek tag?

Tagdíj és tudnivalók, támogatás.