A 2015. május 28-án megtartott Rendes Tisztújító Közgyűlés választása értelmében a Lakberendezők Országos Szövetségének kommunikációjáért a jelenlegi elnökség és megfelelő joggal felruházott tagjai felelnek.

 

LOSZ Elnök: Ács Erzsébet

Gazdasági Társelnök: Láng Beatrix – Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

Szervezetvezetési Társelnök: Ferenczi Éva

 

Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a MaxCity Lakberendezési Áruház, II. emelet 219.
Telefon: +36 23 428 512
Mobil: +36 20 428 2739
E-mail: losz@lakberendezok.hu

Adószám: 18080234-2-13
Bírósági nyilvántartási szám: 6833

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége elnökségének felépítését és tagjait a Vezetőség menüpontban találja.

A weboldalunkon közölt tartalmakkal kapcsolatos jogállásunk:

A www.lakberendezok.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) előzetes, írásbeli engedélyével történhet (losz@lakberendezok.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A www.lakberendezok.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A LOSZ mindent megtesz azért, hogy a www.lakberendezok.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A www.lakberendezok.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a Lakberendezők Országos Szövetsége rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 1995-2016 Lakberendezők Országos Szövetsége – Minden jog fenntartva.