Kedves Lakberendezők!

 

Már sokan tudjátok, hogy végre megnyitotta kapuit az Innowall, a puha 3D falpanelek egyedüli gyártója Europán belül, Magyarországon! Ismertek már minket?

 

Minden térben 3D-ben!

 

A prémium minőségű, memóriahabból készült 3D falpanelek, nem csak a falburkolás innovációját jelentik, de a szemet és a lelket is simogatják exkluzív, letisztult és különleges megjelenésükkel. Az IW. 3D paneleket a legtöbb textilbőr, illetve műbőr borítással el tudjuk készíteni, ezáltal számtalan variációt tudunk felkínálni. Hasonló termékekkel természetesen találkozhattatok már, de alapanyagukat tekintve teljesen más falpanelekről van szó. Nincs kemény, vagy nehéz hordozóanyag, ezáltal paneljeink légiesen könnyűek és puhák!

 

A 2019-ben a Construma kiállításon is óriási sikert arattak az Innowall panelek, ezért jövőre a Milánói kiállításon is találkozunk azokkal a tervezőkkel akik ellátogatnak az eseményre!

 

Ha bármilyen kérdésetek , keressetek minket bizalommal! Ígérjük minden kérdésetekre 1-2 órán belül próbálunk választ adni, hisz számunka a Ti vagytok a legfontosabbak!

 

Tekintsétek meg rövid kis videónkat:

 

 

 

 

Innowall csapata