Polyrattan bútorok

Bemutatjuk: Hazai gyártású kézzel készült bútorok  Polyrattan bútorok

Cégünk 2009 óta foglalkozik a napjainkban divatos polyrattan ülőgarnitúrák, asztalok, székek, bárpultok, napágyak, lounge-ok gyártásával javításával és forgalmazásával. A hazai gyártásnak köszönhetően kis darabszám illetve egyedi modellek gyártása sem okoz problémát.
Az általunk gyártott termékek kiválóan alkalmasak promóciós, illetve marketing eszközöknek, valamint szállodák, strandok, vendéglátóhelyek berendezésére is.

 

 

Hazai gyártás

Bemutatjuk: Hazai gyártású kézzel készült bútorok  Polyrattan bútorokAz egyedi gyártásnak köszönhetően termékeink párnázata vagy akár maga a bútor is logózható, egyedi megrendelés esetén, a bútor is készülhet a megrendelő cég színkódja alapján. A megrendelő által hozott bútor alapján is el tudjuk készíteni saját bútorát. Lehet ez asztal, szék, ülőgarnitúra, vagy akár térelválasztó is. Saját elképzeléseit megvalósítjuk. A hazai gyártásnak köszönhetően lényegesen lerövidült a szállítási idő.
Cégünk a termékeink nem megfelelő használatából eredő sérüléseket is javítani tudja, míg ezek más külföldi gyártónál nagy nehézségeket jelentenek. Egy-egy szék, asztal javítása vagy a szezon végén történő berendezés felújítása is lehetséges, ezzel is pénzt spórolva az Ön cégének.

Termékeinkről

Bemutatjuk: Hazai gyártású kézzel készült bútorok  Polyrattan bútorokTermékeink kézzel készített polyrattan bútorok. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére, illetve egyedi gyártás esetén a megrendelő igényeire is. Termékeink nagy előnye, hogy rendkívül jól bírja az időjárás viszontagságait, igazán strapabíróak.

Az első osztályú Polyrattan szálnak köszönhetően ellenáll a nap káros sugarainak és hosszú időn át megőrzi eredeti színét és rugalmasságát.

Maga a polyrattan szálak UV és időjárás álló anyagból készülnek, a vázak szerkezete 100% alumíniumból készül, így ellenáll a koróziónak, könnyen mozgathatóak. Párnáink 10 cm vastag többrétegű, különböző sűrűségű szivacsból készülnek a kényelem biztosítása érdekében! A párnák huzata levehető és mosható.

Minden termékünk kiváló kézzel készült polyrattan bútor. A termék gyártása alatt többszöri minőségellenőrzésnek vetjük alá termékeinket így kiküszöbölve a lehetséges hibákat. A különböző színben választható bútoroknak tökéletes kiegészítőit képezik a szintén több színben kapható párnák, melyekkel még egyedibbé és stílusosabbá varázsolhatja bútorait.

 

 

Rat Rat Kft.
4400 Nyíregyháza, Lujza 4/B.

Mobil: 06-20 423-9394
Mobil: 06-30 953-6721
e-mail: info@ratrat.hu
honlap: www.ratrat.hu