Csináld magad lépcsők mesterfokon?

 

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként új cég lépett a piacra – honlapjuk www.alepcsok.hu –, amely lépcsők széles tárházát kínálja azoknak, aki minőségi lépcsőket keresnek, és a szereld magad stílust is előnyben részesítik.

arke kloe

 

A „szereld magad” szlogen tulajdonképpen azt jelenti, hogy minden különösebb szakértelem nélkül is képes lehet valaki beépíteni a cég által forgalmazott, minden porcikájában alakítható lépcsőket. Még step by step videó is rendelkezésre áll a szereléshez. A modernitás keveredik az olasz designnal, elegánsan mégis funkcionálisan, ezért mindenki megtalálhatja a térhez legjobban illeszkedő, a személyiséghez igazán közel álló darabot, vagy akár sajátot is tervezhet, ami egy lakberendező számára maga a testet öltött kreatív szabadság.

 helytakarékos lépcső

 

A saját lépcső megalkotásakor egyedileg paraméterezhetjük mind a lépcsőfokok méretét és formáját, mind a korlát és a tartószerkezet fajtáját. Mindezek mellett még a szín és az anyag megválasztásra is lehetőségünk van, és az már csak hab a tortán, hogy akár kültérben is gondolkodhatunk. A kínálatban szereplő lépcsők igazi szépsége a minőségi alapanyagokban, a formák egyszerűségében, a funkcionális helytakarékosságban, illetve a variálhatóságban rejlik. Bárki varázsolhat modern lépcsőt otthonába, akár saját kezűleg is úgy, hogy nem kell aggódnia a szűk hely miatt. Aki nem érez magában elég affinitást a beszereléshez, megkérheti a cég szakembereit (ingyenes felmérés van), akik gyorsan és pontosan elvégzik a feladatot.

 arke kloe

 

arke kompakt

 

Akár a fa-, akár a fémváltozatot szemeltük ki, a beltéri lépcsők, a csigalépcsők, a lebegő lépcsők, a helytakarékos lépcsők és a kültéri lépcsők sok-sok változatát találhatjuk meg a www.alepcsok.hu oldal segítségével. A kínálatban szereplő lépcsők minden esetben tökéletes darabjai lesznek a lakótérnek.

 

helytakarékos lépcső

 

Az Arkè KLAN csigalépcsőt például az acél, a tömör bükkfa színe és a fahatású PVC-karfa teszi esztétikussá. A korlát karfájának színe megegyezik a lépcsőfokok színével, a lépcső korlátja festett acélelemekből áll. A termék magassága tetszés szerint változtatható további kiegészítő elemek vásárlásával. Így, akár 377 cm magasság is elérhető, ráadásul a Fontanot Arkè Klan csigalépcsőt könnyű összeszerelni.

 nice 4 helyt lepcso

 

Modern, szinte futurisztikus lebegő lépcsőt is választhatunk. A Wall lebegő lépcső azok számára jó választás, akik szeretik a designt és a funkcionalitást ötvözni a minimál design modern stílusában. Remek megoldás egyenes vonalú lépcsőzet kialakítására függetlenül attól, hogy van-e födémáttörés vagy nincs. A lépési magasság egyedileg változtatható, a lépcsőfokok 100 százalékosan tömör bükkfából készülnek, amit a függőleges falra illesztett acélszerkezet tart. Nem véletlen, hogy ez a minimalista megoldás, sok fiatal lakástulajdonos figyelmét felkeltette, hiszen újszerű kinézetével tökéletesen beleillik a mai kor lakásaiba.

 lebego lepcso

 

Vásárlóként, lakberendezőként, belsőépítészként, viszonteladóként további információkért és elérhetőségekért keresse fel az alábbi weboldalt, vagy hívja kollégánkat:

www.alepcsok.hu
Telefon: +36 70 377 7232
Balogh István

nice 4 helytakarekos lepcso